WeTu Analytics

Twyfelfontein Country Lodge

Benvingut a Twyfelfontein Country Lodge. Un autèntic punt de referència situat al cor d'una de les regions més magnífiques del món. Declarat Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO, Twyfelfontein a Damaraland acull una de les col·leccions més grans de gravats d'art rupestre que es troben a l'Àfrica Austral. No només el Khoi-San i les tribus dels anys antics van deixar enrere un veritable patrimoni cultural, sinó que tota la zona es caracteritza per meravelles naturals com Dors Cràter, Burnt Mountain, Organ Pipes, Bosc Petrificat i animals adaptats al desert, dels quals l'elefant adaptat del desert és probablement el més conegut espècies.

Situat al llarg de la muntanya, la casa de camp es barreja molt bé amb el seu entorn circumdant. Utilitzant pedra natural, colors de pintura acuradament seleccionats i cobertes de palla, el seu disseny complementa les formacions rocoses de marès amb el mínim impacte visual en aquest pintoresc paisatge. Magnífiques vistes des de la coberta sobre la vall de Huab, planes del desert i muntanyes llunyanes proporciona hores de confort relaxat, pau i tranquil·litat.

56 Les habitacions estan ben equipades i s'adapten a diverses necessitats de viatge, ja sigui individual, familiar o grup d'amics. El restaurant té una reputació merescuda per una cuina exquisida, oferint als seus clients una experiència gastronòmica inoblidable. Les activitats i excursions que s'ofereixen inculcaran impressions i records de tota la vida.

Twyfelfontein és una destinació en si mateixa. Sent el batec del cor d'Àfrica i escolta la seva ànima, connecta amb les seves arrels i camina sobre el seu sòl.

Mostra més
Mostra menys

Formulari de consulta

Twyfelfontein Country Lodge

*Camps obligatoris

Nom *
Cognom *
Correu electrònic *
Número de telèfon *
País de residència
Ciutat
Sortida aproximada
Núm. de dies
Comentaris o preguntes