WeTu Analytics

Twyfelfontein Country Lodge

Ephemeral (Dry) River Drive

Meravellar-se amb la rica vegetació amb la possibilitat de trobar elefants desèrtics adaptats a la seca vall del riu Aba-Huab. Els nostres guies de camp experimentats us portaran a un viatge de natura emocionant, ple de dades interessants relacionades amb la zona, la seva història i la vida silvestre. Estar en el mirador de detectar aus rapinyaires, antílop, cercles de fades, Welwitchia Mirabilis i moltes altres formacions geològiques interessants. Els nostres guies tenen un excel·lent registre per al seguiment de ramats d'elefants adaptats de desert itinerant lliure i faran tot el possible per reunir-se amb aquests magnífics gegants. Es permet un ampli temps per fer fotografies i intercanviar informació sobre fauna i flora endèmiques.

El trajecte natural torna sobre valls de sabana, petites dunes, el llit del riu sec i formacions geològiques interessants. Una parada al turó Welwitchia permet als clients desembarcar el vehicle i gaudir d'un encantador solàrium en un entorn natural verge. Feu tantes fotos com vulgueu de la posta de sol a través de les planes de la sabana deserta i muntanyes llunyanes. Això és Àfrica en el seu millor moment.

Després del solàrium, els clients tornen a la casa de camp per refrescar-se i gaudir d'un deliciós sopar bufet.

Els clients han de reunir-se amb el seu guia a la recepció 15 minuts abans de l'hora de sortida per a una sessió de reunió i de benvinguda. El guia donarà una introducció general del recorregut i destacarà les normatives específiques de seguretat i medi ambient a les quals cal adherir-se. S'anima als hostes a aprofitar aquesta oportunitat per informar la seva guia de camps d'interès específics com la fotografia, l'observació d'aus, el comportament animal, etc.

Hora de sortida: 15h00

Inclou: Aigua mineral, refrescos, cerveses i vi escumós.
Durada: 3.5 — 4.0 hores

Es recomana als clients que tinguin una protecció suficient contra el sol i que prenguin roba calenta durant l'hivern.

Les reserves es poden fer amb antelació o a la recepció.

Mostra més
Mostra menys

Rock Engravings & Petroglyphs

Un viatge als gravats i pintures rupestres, The Burnt Mountain i The Organ Pipes acompanyats d'un guia resident. Moltes de les formacions rocoses són els productes de l'acció volcànica prehistòrica. Les plantes fascinants de la zona inclouen la Welwitschia Mirabilis, la Moringa i una varietat d'espècies Commiphora.

Gravats rocosos: Els gravats tenen molt poques representacions dels humans; amb diferència, la majoria dels gravats de Twyfelfontein representen animals i la seva spoor. Els gravats rocosos de Twyfelfontein revelaven una comprensió més profunda del món als caçadors i als recol·lectors que hi vivien en el passat.

Tubs d'òrgans: Aquestes masses de pilars perpendiculars de dolerita estan situades al llit del riu i formades per la intrusió de la dolerita de roca volcànica fa uns 120 milions d'anys.

Muntanya cremada: Situat a un parell de quilòmetres de les Pipes d'Orgue i visible des de la carretera. Les calcàries de Karoo que formaven la muntanya es van dipositar al voltant de 200 milions d'anys enrere. Fa uns 120 milions d'anys, el mateix període en què es van formar les canonades d'orgue, la lava volcànica va intrudir les calcàries i el metamorfisme donant-li a la muntanya el seu color distintiu.

Hora de sortida: 08h00 (després de l'esmorzar)
Inclou: Aigua mineral i refrescos
Durada: 3 hores aproximadament

Mostra més
Mostra menys

The Living Museum of the Damara

1. La vida tradicional al poble:
Experimenta la rutina diària en un museu tradicional, com el ferrer tradicional (elaboració d'armes i eines), el bronzejat de cuir (producció de roba tradicional), la joieria i l'artesania, el ball, el cant i els jocs tradicionals, el Foc Sant i el foc, entre d'altres.

2. Bushwalk:
Segueix-nos en un passeig d'arbust on les dones recullen plantes de l'arbust per menjar, perfumeria i medicina i on els homes et mostren com muntar trampes, caragols i com caçaven en els temps antics.

3. Vida tradicional i bushwalk:
Combina programes 1 i 2 per a l'experiència tradicional completa de Damara.

Política de nens
0 - 2 anys de forma gratuïta
3 - 12 anys meitat de preu

Mostra més
Mostra menys

Guided Hiking Trails

Hi ha rutes guiades de senderisme al matí i a la tarda. Durant aquests senders es poden trobar plantes fascinants de la zona, incloent la Welwitschia mirabilis, la Moringa i una varietat d'espècies Commiphora.

Les rutes matinals començaran 30 minuts abans de la sortida del sol. Els senders de la tarda comencen aproximadament 1 hora abans de la posta de sol per permetre als hostes temps per tornar a la casa de camp abans de les fosques.La durada de la caminada serà determinada pel guia, tenint en compte la velocitat i les capacitats de cada hoste.

Mínim 2 persones i màxim 10 persones per guia.

Mostra més
Mostra menys

The Real Adam & Eve

Es tracta d'un viatge a l'Adam & Eve Rock per veure gravats i una petita pintura de boixets abans de continuar amb la pintura Adam i Eva Real. La història que hi ha darrere de les pintures i gravats serà explicada per la guia.

Hora de sortida: Només matins - Si us plau, consulti a recepció l'hora de sortida.
Inclou: Aigua mineral i refrescos
Durada: 1,5 hores aproximadament
Distància: 20km i després a 10 minuts a peu del càmping i de nou 10 minuts a peu del pàrquing
Altitud: 12 metres

Mostra més
Mostra menys

Formulari de consulta

Twyfelfontein Country Lodge

*Camps obligatoris

Nom *
Cognom *
Correu electrònic *
Número de telèfon *
País de residència
Ciutat
Sortida aproximada
Núm. de dies
Comentaris o preguntes