WeTu Analytics

andBeyond Phinda Zuka Lodge

Game Drives (included)

Gaudir d'hora al matí i a última hora de la tarda unitats de joc que continuen després de la nit. andBeyond's guies entrenats professionalment li preguntarà sobre la seva fauna favorita i farà tot el possible per assegurar-se que les seves preferències es compleixin, si es tracta de rastrejar una espècie en particular o passar més temps gaudint de cada albirament i conèixer els hàbits dels animals. També us explicaran la vegetació de la comarca i us explicaran el comportament dels animals que us trobeu. En alguns casos, els guies podran identificar animals individuals i informar-se sobre la seva història i hàbits.

AndBeyond Phinda Private Game Reserve és conegut per les seves excepcionals observacions del guepard esquiu i el rinoceront negre rar, així com els cinc grans. També hi ha una sèrie d'orgull lleó resident i guardaboscos faran tot el possible per proporcionar-vos un albirament excepcional de tots aquests animals.

Mostra més
Mostra menys

Interpretive Nature Walks and Big Game Viewing Walk (Included; subject to the availability of a qualified guide)

Acompanyat pel seu guardabosc, gaudir d'un passeig de natura interpretativa, al voltant de la casa de camp, on aprendre més sobre les complexitats de l'arbust africà, des de descobrir la flora fascinant i la lectura de pistes d'animals amb el seu guia per conèixer la fauna més petita de prop.

Mostra més
Mostra menys

Pangolin Conservation Experience (additional cost)

Els pangolins són el mamífer més escalfat del planeta. Són animals a les terres ombrívoles de l'extinció. Participa en la nostra experiència de conservació Pangolina única i ens dóna suport en aquesta iniciativa innovadora per restablir la pangolina de Temminck en una regió on s'han extingit localment. El monitoratge intensiu, utilitzant etiquetes de seguiment VHF i GSM/UHF, és un element bàsic d'aquest projecte. Viatja amb el nostre equip especialitzat en conservació, ja que localitzen l'animal, substitueixen l'etiqueta GSM/UHF, fer controls generals de salut, i recollir dades crucials.

La teva experiència:
Participar en aquesta investigació pangolina guiada privada i experiència de seguiment en &Més enllà de Phinda Private Game Reserve, i vostè estarà donant suport a la conservació del mamífer més tràfic del món. En aquesta activitat interpretativa i exclusiva, els convidats s'uniran a un investigador ja que localitza un dels pangolins que s'ha reintroduït a la reserva. Tindran la rara oportunitat d'observar les característiques úniques i adaptacions notables d'aquestes criatures suaus de primera mà, ja que el nostre investigador fa un control general de salut, i descarrega dades d'investigació crítiques de l'etiqueta UHF adjunta a cada pangolina.

Aquesta experiència exclusiva està disponible per un suplement i està subjecta a disponibilitat. Es durà a terme a la tarda o al vespre a l'hivern, o a la nit a l'estiu. Els clients han de tenir 16 anys o més per participar-hi. Si hi ha menys de 6 persones, cal reservar un vehicle privat. Malauradament, els clients no podran tocar ni manejar els animals.

Mostra més
Mostra menys

Maputaland Beach Adventure (additional cost)

Les grans platges de sorra de la costa de Maputaland ofereixen un entorn preciós per a una sortida a la platja de mig dia. Prendre el sol, esquitxar-se a les càlides aigües de l'oceà Índic, relaxar-se amb un bon llibre, jugar a jocs de platja, passejar tranquil·lament per la costa o fer snorkel al costat de Jesser Point, una reserva marina protegida.

Mostra més
Mostra menys

Indian Ocean Scuba Safari (additional cost)

Reconegut com un dels deu millors llocs de busseig del món, Sodwana Bay ofereix una gran quantitat de peixos i vida marina durant tot l'any. Els barrancs, les cornises i els pinacles de l'escull de corall alberguen més de 1 200 espècies de peixos fascinants.

Mostra més
Mostra menys

Black Rhino Tracking On Foot (additional cost)

Llisqui en un parell de sabates per caminar i passar el matí amb un expert guardabosc i rastrejador per trobar el rinoceront negre rara i en perill d'extinció a peu. Seguiu les pistes del rinoceront, reconeixeu les mitges del rinoceront i els pals d'esgarrapades, i llegiu els signes de l'arbust a la recerca de la vostra pedrera.

Mostra més
Mostra menys

Turtle Nesting Adventure (additional cost)

Durant quatre mesos durant l'estiu de l'hemisferi sud, les enormes tortugues de cuir i babaua emergeixen de l'oceà Índic a la badia de Sodwana per posar els seus preciosos ous a la sorra. A mesura que la lluna s'eleva sobre l'oceà, l'emoció creix a mesura que condueix per la costa deserta a la recerca de pistes de tortugues fresques que surten de l'oceà i viatgen per la platja a la recerca d'un lloc de nidificació adequat. Mira com la tortuga femenina excava el seu niu i posa el seu embragatge de fins a un centenar d'ous.

TEMPORADA: Disponible de novembre a febrer.

Mostra més
Mostra menys

Zulu Village Tour (additional cost)

Visita una comunitat Zulu als afores iBeyond Phinda Private Game Reserve i interactuar amb la gent amable Zulu. Un guia expert i Beyond us acompanyarà a través de la comunitat i compartirà una visió interessant de la cultura zulu i els seus costums fascinants, creences i tradicions. Se li convidarà a una casa de família tradicional i li donarà la rara oportunitat de presenciar les rutines diàries i l'estil de vida d'una família Zulu rural. Aprendre sobre les estructures familiars, com es construeixen les cases, per què el bestiar és tan venerat, i molt més. Més tard, passareu temps amb la sangoma local molt respectada (bruixa/sanador tradicional) que us explicarà les meravelles de l'ascendència zulu i les seves creences espirituals. L'aventura acaba amb una parada ràpida al Mbhedula Craft Market, on es mostra la bella obra artesanal de 43 artesans Zulu. És un lloc ideal per trobar aquest record perfecte del seu temps passat amb la gent zulu.

Mostra més
Mostra menys

Specialist Walking Safari (additional cost)

Per a aquells que busquen una emoció activa més enllà de l'emoció de Big Five albiraments en un vehicle de conducció de joc, iBeyond Especialista Walking Safaris ofereixen l'oportunitat de connectar amb l'arbust africà, interactuant amb tots els seus habitants, de més gran a més petit. Embarca't en una aventura de dia complet en el teu vehicle privat on els teus peus trepitgen les pistes de zebra i búfal, les teves fosses nasals s'omplen de l'aroma de les herbes silvestres triturades mentre empeny per l'arbust i els sis sentits es tornen a despertar mentre Àfrica et toca i toques Àfrica.

Mostra més
Mostra menys

Photographic Safari (additional cost)

Els entusiastes de la fotografia, des dels principiants fins als avançats, ara poden capturar els meravellosos paisatges i criatures màgiques de les reserves de jocs privats de Phinda de AndBeyond, aprofitant un vehicle de safari fotogràfic totalment equipat. El vehicle ha estat equipat amb muntatges de càmeres d'última generació i ofereix un màxim de quatre persones, garantint l'exclusivitat durant la vostra experiència de safari.

Els clients poden triar entre les dues opcions següents:
1. Especialista Safari Fotogràfic
• Tenir un guia fotogràfic expert que l'acompanyi. Els nostres guies experts faran servir la seva àmplia experiència en la fotografia de fauna, birding i paisatge per ajudar-vos a obtenir el tret de tota la vida!
• Un màxim de quatre persones.
2. Vehicle Safari fotogràfic
• Reserva només el vehicle de safari fotogràfic — màxim de quatre persones.
• Els entusiastes de la fotografia seran conduïts i guiats per una guia de safari AndBeyond.

Mostra més
Mostra menys

A Night Under the Stars (additional cost)

Passar la nit dormint directament sota les estrelles al cor de l'arbust en aquesta emocionant aventura durant la nit. A mesura que el sol es pon al final de la seva unitat de joc de la tarda, arribareu a un bell clar enmig de l'arbust, on els llits còmodes amb edredons i mantes càlides, així com les mosquiteres de billowing, estan configurats per a vostè. Tire de la cadira fins a la foguera ardent i brindar la posta de sol a mesura que s'aprofundeix la foscor. Gaudiu d'un deliciós àpat preparat a foc obert i adormir-se en tota tranquil·litat, envoltat de sons nocturns d'Àfrica i guardat segur per un guàrdia armat.

Mostra més
Mostra menys

Ocean safari (additional cost)

Mentre gaudeix de l'excepcional Big Cinc & Més enllà de Phinda Privada Reserva del joc, per què no gaudir d'un Ocean Safari que ofereix una oportunitat meravellosa per trobar algunes de la bella vida marina de Sud-àfrica. Aquesta emocionant aventura, a bord d'un vaixell inflable i en companyia d'un mestre de busseig certificat, ofereix la possibilitat de trobar-se i nedar amb dofins salvatges, snorkel enmig d'esculls florents i la possibilitat de veure geperut i balenes del sud dret (de temporada).

Mostra més
Mostra menys

Private Safari (additional cost)

Planificat especialment per a vosaltres, aquest safari exclusiu us permet explorar el bushveld amb el vostre propi guardabosc, rastrejador i vehicle dedicat. Les unitats de joc poden ser tan llarg o tan curt com vulgui. Els àpats es poden gaudir a la casa de camp, d'estil pícnic a l'aire lliure o gaudir a l'ombra dels arbres. Les seves àrees específiques d'interès poden ser cobertes, des del regne d'insectes fins a grans ramats de búfala o orgull de lleó.

Mostra més
Mostra menys

Elephant Conservation Experience (additional cost)

Estar entre quatre grups, de fins a vuit convidats cadascun, que tindran l'oportunitat una vegada a la vida per participar en andBeyond Phinda Private Game Reserve projecte de conservació d'elefants. Aquí, vostè tindrà l'oportunitat de presenciar un darting d'elefant, i ajudar en el canvi del coll de ràdio del pachyderm adormit. Quatre dels collarets d'elefant utilitzats en el programa de recerca de Phinda estan en necessitat de reemplaçar i els convidats estan sent convidats a participar en aquesta experiència extraordinària.

Disponible amb un cost addicional (excepte l'allotjament), els clients han de ser 12 anys i més per participar i està subjecte a la disponibilitat del veterinari de fauna i pilot d'helicòpter. En cas de menys de 6 persones, s'haurà de reservar un vehicle privat. Estada mínima de 3 nits per garantir unes condicions favorables per a la realització de dàrting.

Mostra més
Mostra menys

Rhino Conservation Experience (additional cost)

Gaudir d'una oportunitat una vegada a la vida per aixecar-se de prop i personal amb un rinoceront a AndBeyond Phinda Private Game Reserve mentre ajuda en la conservació d'aquesta espècie rara. Aquesta aventura permet als hostes presenciar la captura i el darting d'un rinoceront i ajudar l'equip veterinari a entallar l'oïda dels animals adormits per a la investigació i el seguiment de la seguretat. Les osques de les orelles, així com els microxips col·locats a la banya, permeten als investigadors identificar correctament diferents rinoceront a la reserva. Grups de fins a vuit comensals cadascun (compartint el mateix vehicle) poden participar en tot el procés, des de la localització i el rinoceront en helicòpter fins a la mai repetida oportunitat de tocar el gegant anestesiat durant el procediment de tall. Els clients hauran de passar un mínim de tres nits a iBeyond Phinda Reserva Privada de Joc.

Mostra més
Mostra menys

Massage: Quiet Mind Journey (additional cost)

Vostè està obligat a crear una afirmació personal per reclamar una acceptació incondicional i amor per si mateix i tornar a connectar amb la seva ànima per alliberar tota l'energia negativa des del fons. Una barreja única de
aromateràpia i olis vegetals escollits específicament per vostè, combinant tècniques de massatge de teixits profunds per portar la relaxació a cansats, dolorosos músculs permetent que el cos i l'ànima tornin a un equilibri perfecte. Trieu entre una barreja d'olis d'aromateràpia, ja sigui destressió, hidratació, relax o desintoxicació.

Cos complet: 90 min
Només esquena i coll: 30 min

Mostra més
Mostra menys

Massage: Healing Earth African Shea Butter (additional cost)

La mantega de karité africana ha estat molt aclamada pels seus poderosos efectes curatius i nutritius. Relaxant nutritiu i energitzant aquest massatge corporal s'adreça a zones específiques o tensions i molèsties musculars emprant tècniques de teixit profund on el dolor s'alleuja dràsticament.

Cos complet i cuir cabellut 75min
Esquena, coll i cuir cabellut 45min

Mostra més
Mostra menys

Massage: Soul of the Earth Celebration (additional cost)

Re-desperta la teva ànima amb una combinació de potents olis d'aromateràpia africana i bàlsams corporals botànics combinant les eines tradicionals de Calabash africana i bambú amb el toc humà i el moviment rítmic en aquest ritual indulgent, la font definitiva de relaxació per aportar equilibri a la teva ment, cos i ànima al cor d'Àfrica, bressol de la humanitat, a través de la teràpia tàctil i sonora vibracional utilitzant eines i tècniques de so antigues.

Trieu la patata africana per les seves antigues potències curatives, Marula Neroli per a una indulgència sensorial, meló Kalahari per les seves propietats hidratants, Mongongo Femella a desintoxicació o canyella i taronja a ferma i to

Cos complet i cuir cabellut: 90min
Esquena i cuir cabellut: 60min

Mostra més
Mostra menys

Massage: Earth Glow Body Polish and Wrap (additional cost)

Torna a despertar els teus sentits a través d'una suau exfoliació i embolcalla el teu cos amb barreges inspiradores d'olis essencials naturals africans i botànics. Comencem el tractament amb un poliment sec seguit d'un poliment corporal complet per alleujar la tensió i renovar la pell. A continuació, fem l'embolcall i un massatge corporal indulgent utilitzant la nostra potent col·lecció d'olis i bàlsams africans indígenes.

Trieu la patata africana per les seves antigues potències curatives, Marula Neroli per a una indulgència sensorial, meló Kalahari per les seves propietats hidratants, Mongongo Femella a desintoxicació o canyella i taronja per fermar i to

90min

Mostra més
Mostra menys

Massage: Africa Hand and Foot Treaments - African Footprint Ritual (additional cost)

Fondre l'estrès i rejovenir les cames cansades amb aquest tractament del peu que deixarà els peus sentint-se hidratats, suavitzats i sedosos, preparats per conquerir l'arbust africà. Els seus peus es amaren en una alegria africana energitzant en remull sal, fregat amb menta rejovenidor i matoll d'eucaliptus i embalsamat en mantega de karité africana. Relaxa't mentre reps un massatge a l'espatlla i el cuir cabellut i acaba el tractament amb un gel de peus refrescant per posar la primavera final al teu pas

30min
60min

Mostra més
Mostra menys

Massage: Africa Hand and Foot Treaments - African Handprint Ritual (additional cost)

El ritual de la mà definitiva. Les mans estan polides amb un pur poliment de menta i àloe Vera i cutícules restaurades amb olis curatius indígenes. Les seves mans són llavors embalsamades amb mantega de karité africana. Relaxa't mentre reps un massatge a l'espatlla i el cuir cabellut i finalitza el tractament amb un massatge nutritiu d'oli de les mans de Pinotage, deixant les mans suaus i rejovenidores.

30min
60min

Mostra més
Mostra menys

Massage: WildChild Beauties and Buddies (additional cost)

Un WildChild també necessita mimar

Remullar els peus petits cansats en el bany de bombolles de lavanda i gessamí de la Terra Healing, seguit d'un matoll de taronja de mango, neteja de les ungles del dit del peu i pessigolles mini i fregar. Per recarregar la vostra energia, un massatge d'esquena de 15 minuts, coll i espatlles amb pur Gel d'Aloe Vera us garantirà enviar els nostres rangers en potència en la seva propera aventura a la Bush africana. Acaba el teu tractament amb una pintura facial tribal africana i si tries, deixa amb el teu propi Kit de Belleses i Amics Pamper per per recordar la teva aventura a la natura i recordar-te l'important que és tenir cura de la Terra, la Vida Silvestre i la gent d'aquest món.

Tractament 30min
Kit de belleses i amics de mimar

Mostra més
Mostra menys

Massage: Zulu Celebration Journey (additional cost)

Healing Earth ha encarnat la vibrant fusió de perles de colors preservant la cultura zulu del passat, present i futur dins del viatge de celebració de Shangaan.

El nostre viatge comença amb un ritual Zulu Foot, on s'utilitzen cristalls de sal infusionats amb extractes vegetals per netejar elements fora, garantint un flux positiu i continu d'energia dins del viatge client-terapeuta.

El viatge continua amb una bella neteja del cos, utilitzant un refrescant Curació de la Terra Tanga-Taronja Polonès barrejat amb extractes d'oli indígena per netejar a fons la pell. Una deliciosa teràpia de massatge relaxant segueix amb la nostra mantega corporal Zulu, enriquida amb mantega de karité africana, oli de coco i una rica barreja d'espècies que deixa renovat i vigoritzat el teu cos, ment i ànima.
Per acabar el teu viatge, fem una crida a la pluja amb el nostre antic Zulu Gràcies Celebració per significar el final de la nostra teràpia de signatura i com a símbol de la Cultura Zulu on la pluja és simbòlica com una vida essencial donant força de nous inicis, prosperitat i rejoveniment.

Els clients abracen la cultura zulu i està dotat d'una joia de la perla zulu que ha estat escollida intuïtivament mantenint així una memòria duradora i una connexió profunda amb el sòl africà i la seva gent.

90min

Mostra més
Mostra menys

Formulari de consulta

andBeyond Phinda Zuka Lodge

*Camps obligatoris

Nom *
Cognom *
Correu electrònic *
Número de telèfon *
País de residència
Ciutat
Sortida aproximada
Núm. de dies
Comentaris o preguntes