WeTu Analytics

Caledon Quad Biking

Rutes per a bicicletes Caledon Quad:

Arribar a l'Hotel Caledon a la N2 (som l'empresa d'aventura in situ) a peu fins a la nostra oficina a les instal·lacions de l'hotel. Aquí se li mostrarà com funcionen els quads i tenen una pràctica curta abans de començar a explorar els terrenys en una experiència quad.

Oferim dos Quad Trails a Caledon:

40mins - R400.00pp:

Tenim trams on els quads condueixen més ràpid que una pista escènica, però per a la majoria mantenim una velocitat de viatge segura i els nostres guies ho valoraran per a cada conductor individual a mesura que participin.

Ruta d'Aventura Caledon — Bosc i pista oberta — Ruta 2H00 a 2H30 - R760.00pp:

La ruta d'aventura Caledon Quad Biking comença des de la nostra base a l'Hotel Caledon i spa. Els senders us portaran a través d'un bosc amb grans roures indígenes i endinsar-vos en un petit bosc confinat abans d'arribar a una pista oberta al llarg d'alguns dels camps de conreu. La ruta també té dues travessies d'aigua i són fàcils i divertides de fer. També conduïm per un petit riu i a la vora d'aquest riu. El camí és versàtil en el seu paisatge i també permet als ciclistes gaudir de l'aire lliure en quad.

Mostra més
Mostra menys

Formulari de consulta

Caledon Quad Biking

*Camps obligatoris

Nom *
Cognom *
Correu electrònic *
Número de telèfon *
País de residència
Ciutat
Sortida aproximada
Núm. de dies
Comentaris o preguntes