WeTu Analytics

Karen Blixen Camp

Luxury tent

(22 habitacions)

Karen Blixen Camp abasta 22 grans tendes de lona de luxe - cada conjunt en una bella plataforma de fusta amb un ampli porxo. A la llitera de coixí es pot gaudir d'una migdiada a la tarda, gaudint del meravellós entorn.

Cada tenda està en suite i està equipada amb un gran llit còmode, catifes teixides i una butaca acollidora que li dóna l'últim en el luxe de càmping. El bany privat té un lavabo, lavabos dobles i una dutxa exterior romàntica amb vista increïble al cel. L'aigua s'escalfa mitjançant plaques solars per evitar qualsevol ús de llenya i així conservar els boscos de Mara. L'electricitat es proporciona a totes les tendes de campanya les 24 hores del dia mitjançant un sistema de panells solars estès i un banc d'emmagatzematge de bateries.

Les tendes de campanya es poden configurar per a una ocupació individual, doble o doble, on sota disposició prèvia es pot afegir un 3er i fins i tot 4rt llit per a nens menors de 12 anys. La nostra unitat familiar consta de dues tendes de campanya amb un porxo compartit.

Totes les tendes de campanya estan situades amb una vista inalterada al llarg del riu Mara, donant una visió de joc única i privada a l'escarpament d'Oloololo i la seva rica fauna.

Mostra més
Mostra menys

Formulari de consulta

Karen Blixen Camp

*Camps obligatoris

Nom *
Cognom *
Correu electrònic *
Número de telèfon *
País de residència
Ciutat
Sortida aproximada
Núm. de dies
Comentaris o preguntes