WeTu Analytics

Karen Blixen Camp

Game drives

Karen Blixen Camp convida als nostres hostes per a les unitats de joc dins de la Mara North Conservancy per a l'experiència de safari exclusiu i privat. Visiteu la Gorge del Lleopard, una zona de viver vital per a lleons, guepards i lleopards, famosa pel diari Big Cat de la BBC.

Els convidats de Karen Blixen Camp són capaços de gaudir de les unitats de joc del matí, les unitats de joc de la tarda, les unitats de joc de dia complet i les emocionants unitats de joc nocturn dins de la Mara North Conservancy. Us animem a explorar el corredor nord de la nostra àrea de conservació amb els majestuosos turons Lemek; un refugi de fauna molt important particular per a un paquet de gossos salvatges africans amenaçats.

Durant la temporada de migració (o a petició) els clients se'ls ofereix l'oportunitat d'anar a fer un viatge de joc de dia complet a la Reserva Nacional de Masai Mara o al Triangle de Mara per tenir l'oportunitat de veure els milers de nyus i zebres creuant el riu Mara. Tingueu en compte les tarifes addicionals del parc.

Per a la màxima experiència de safari Karen Blixen Camp està utilitzant Toyota Land Cruisers oberts com els nostres vehicles de safari preferits. Les unitats de joc es duen a terme amb una guia de conductor altament experimentada que es compromet a compartir els seus coneixements sobre el comportament animal salvatge i la complexitat de l'Ecosistema Mara. No més de sis convidats en cada vehicle de joc asseguren l'experiència més còmoda amb atenció a l'interès de la vida silvestre de cada visitant. Joc de conducció en Karen Blixen Camp és una experiència de safari excepcional.

Mostra més
Mostra menys

Bush walk

Passejades del joc són qüestions serioses, ja que va a caminar just al mig de la gran terra del joc. Parada prop dels poderosos turons de tèrmits. Proveu d'apropar-vos a l'abundància de jocs senzills que habiten la sabana, observant-vos amb tímida curiositat mentre us acosteu lentament a ells.

Joc de caminar és una experiència increïble. Et dóna una sensació intensa de la grandesa i l'espectacular Ecosistema Masai Mara. Camina gairebé tranquil·lament per les diverses matrius d'herbes i gaudeix de l'olor fresca de les planes i de la calor espinosa del sol.

Seguirem i intentarem apropar-nos al joc senzill com girafes, wildebeests, zebres, topis, gaseles de Grant, gaseles de Thompson, baboons grocs i Kirks dikdik. Aprendre sobre aquests fascinants animals i comprendre les adaptacions conductuals i anatòmiques molt singulars ajuda a encaixar-los en el seu paper en l'ecologia Mara. Per motius de seguretat evitem qualsevol contacte amb els cinc grans com els elefants, búfals o qualsevol dels depredadors de gats grans.

Mostra més
Mostra menys

Birding

L'observació d'aus és un element important i interessant de cada unitat de joc i amb més de 550 espècies d'aus al Masai Mara, endèmics a l'Àfrica oriental, veure el comportament dels ocells és realment una aventura per si sol.

Preneu-vos el temps per gaudir de l'avifauna de la Masai Mara. Les aus són una part important de l'Ecosistema Masai Mara. Vostè pot esperar veure moltes espècies diferents de les grues i bustards més grans als rodets de colors i abellerols.

També es pot gaudir de la rica vida de les aus al voltant del campament. Els arbres ombrívols i arbustives del jardí proporcionen un preciós hàbitat aviari que atrau les aus durant tot l'any. Les aus que envolten el campament estan acostumades a les persones i això fa que les vegin de prop més fàcil que fora del camp.

La combinació de l'hàbitat fluvial que atrau aus aquàtiques com hamerkops, garses, oques i sandpipers i el jardí ombrívol que és un refugi per a granaders morats, teixidors, estornells, aus de ratolí, robin-xats de cella blanca, xats suoty i ocells solars de pit escarlata fa que Karen Blixen Camp sigui el lloc ideal per a gaudir de la meravella de l'ornitologia kenyana.

Mostra més
Mostra menys

Balloon safari

No hi ha res com volar alt per sobre de la magnífica sabana africana en un globus aerostàtic; veure la natura en el seu millor moment des d'una perspectiva d'ocell és inimaginable. Fins que no ho hàgiu provat.

L'aventura emocionant comença ja que els primers raigs de llum rosats es veuen al cel. A mesura que el sistema d'inflació silenciosa omple el globus d'aire calent, el capità li demanarà que pugi a la cistella, suspès per sota del globus.

La seva ansietat serà substituïda per una descàrrega d'adrenalina i emoció a mesura que el globus s'aixeca silenciosament des del terra i el Masai Mara caurà sota els seus peus i apareix una vista completament nova i sorprenent amb ramats d'elefants tocant sota teu.

Després d'una hora de creuer amb globus lent fascinant, aterrarà i un esmorzar de xampany luxós situat enmig de l'arbust t'espera. Aquesta és una experiència de safari veritablement màgica i inoblidable.

Mostra més
Mostra menys

Community visits

Experimenta com viuen el poble masai enmig de l'arbust amb zebres pasturant i lleons rugint als afores de casa seva i coneix la seva cultura i costums en una visita al tradicional poble de Maasai, l'escola primària local o el dia del mercat ocupat.

La majoria dels maasais encara practiquen la seva forma de vida tradicional i viuen com a pastoralistes amb el bestiar al centre de la seva cultura i vida social. Estan molt orgullosos de donar la benvinguda als convidats i parlar de la seva vida quotidiana a l'arbust.

Karen Blixen Camp dóna suport a la comunitat local de Maasai i els hostes poden visitar el Mararienda Village, l'escola primària local i el mercat de Maasai ocupat.

Mostra més
Mostra menys

Kikao Conference Centre

Una tenda de conferències personalitzada única situada al camp de Karen Blixen, situada a la vora del riu Mara i és ideal per a reunions i esdeveniments amb àmplies instal·lacions i una àmplia gamma d'opcions gastronòmiques, com ara menjar arbust.

El Centre Kikao pot allotjar còmodament fins a 60 persones en un estil teatral creat. Està totalment equipada amb tots els equips necessaris per a reunions com projector LCD, pantalla gran, pissarres blanques i papereria. També té capacitat per a 40 persones, ja sigui en sala de juntes o en una sala de classe.

Mostra més
Mostra menys

Bush wedding

Celebra el teu casament al Karen Blixen Camp amb una cerimònia romàntica celebrada a la impressionant sabana de Masai Mara i gaudeix d'un sopar privat amb vistes al riu Mara.

El casament al Karen Blixen Camp és una experiència romàntica per als dos que desitgen celebrar el seu amor amb la família i els amics enmig de la bella Masai Mara.

Arribeu al campament, experimenteu emocionants unitats de joc, dinars perfectament ajustats, relaxeu-vos a la bonica piscina i gaudiu d'acollidors “abans de beure” a la vora de foc sota la nit africana de llum de les estrelles.


En el dia per al casament la núvia i les seves donzelles d'honor es mimen amb tractaments de benestar abans de conduir a les planes de Mara eren el nuvi i la festa està esperant juntament amb el comissari del districte de Narok que durà a terme la cerimònia.

Mostra més
Mostra menys

Formulari de consulta

Karen Blixen Camp

*Camps obligatoris

Nom *
Cognom *
Correu electrònic *
Número de telèfon *
País de residència
Ciutat
Sortida aproximada
Núm. de dies
Comentaris o preguntes