WeTu Analytics

Little Governors' Camp

Game Drives

Les propietats del Camp de Governors' combinen ubicacions magnífiques al Masai Mara amb vehicles dissenyats a mida i guies excepcionalment altament entrenades i experimentades per oferir als nostres clients oportunitats de visió de joc i fotografia inigualables a la zona de vida silvestre més important del món. Estem al cor del que és àmpliament considerat com la millor zona de visualització de jocs de la Masai Mara. Els nostres vehicles es construeixen a mida 4 landrovers de tracció. Et portem dues vegades al dia en una unitat de joc a la famosa reserva de caça de Masai Mara i els voltants. Els nostres guies de conductor són recollits a mà i nodrits per nosaltres. Se sotmeten a un esquema de formació de guia continu tutoritzat per experts en la matèria. Després d'haver operat al Masai Mara durant 40 anys, els nostres guies de conductor tenen un coneixement inigualable de la reserva combinat amb un profund coneixement i respecte per la santedat d'aquesta zona salvatge, la seva flora i la seva fauna.

Mostra més
Mostra menys

Hot Air Balloon Safaris

Governors Camp Collection ofereix Safaris de globus aerostàtics sobre el riu Mara, planes i boscos del Masai Mara. L'aventura comença just abans de l'alba. La sortida és des d'un lloc de llançament natural perfecte darrere de Little Governors' Camp, i les flames dels cremadors de globus aerostàtics il·luminen la foscor mentre les tripulacions inflen el seu ofici. Les primeres llengües rosades de la llum del sol parpellegen pels cels a mesura que s'omple el globus aerostàtic, després s'eleva. Suspès en una cistella sota el dosser de color arc de Sant Martí, vostè està fora per a una aventura de visió de la vida silvestre amb una perspectiva completament diferent. El que més sorprèn als globus per primera vegada és la quietud absoluta: el silenci mentre surant per sobre de les planes, el bosc i els rius de la Masai Mara. Fins i tot si has volat en un altre lloc, aquesta és una experiència única. El vol dura una hora més o menys, a la deriva allà on et porten els corrents d'aire, i amb àmplies oportunitats per a la fotografia i el rodatge de vídeo. A continuació, el vostre Safari de globus d'aire calent de Kenya acaba amb un florit. En el temps d'honor tradició de vols en globus per tot el món, brindaràs el teu retorn a la terra amb un esmorzar de xampany, cuinat allà on aterris. El Safari Balloon acaba amb un transfer de tornada al campament.

Hi ha safaris per a globus aerostàtics disponibles per un suplement. Recomanem reservar abans de l'arribada per evitar decepcions.

Mostra més
Mostra menys

Walking Safari

Deixa el teu vehicle enrere i emporta't un safari a peu amb un dels nostres naturalistes experimentats i qualificats per a la veritable emoció de l'arbust. A baix en el mateix nivell que els animals que experimentarà la bellesa indomable de la Mara. Els nostres safaris a peu tenen lloc al matí en una zona de concessió privada adjacent a la Reserva de Joc de Masai Mara. El paisatge aquí difereix molt de la Masai Mara. Els pintorescs acàcies caracteritzen el paisatge muntanyós. La caminada dura aproximadament 212 a 3 hores, però es pot adaptar a qualsevol necessitat.

Demana una trucada de despertador de 5.30am. Sortireu des del vostre campament amb vehicle a les 6.00 del matí i a 45 minuts amb cotxe
el portarà a la zona de passeig. Les begudes calentes i les galetes estaran disponibles durant el qual el guia us informarà. La majoria de passejades comencen a les 7 del matí, amb el passeig us portarà a través de diferents hàbitats, des de planes de praderies obertes fins a matolls d'acàcia i boscos de ribera. Va a realitzar un seguiment de joc, insegur el que espera al voltant de la següent cantonada - girafa, búfal, hiena, zebra o fins i tot lleó. Atraparàs les olors i els sons de l'Àfrica salvatge.

La caminada acaba aproximadament en 9.30 - 10.00am en el ranxo grup Lemek sota l'ombra de les oliveres africanes. Un esmorzar clàssic de xampany Governors Camp se serveix després del qual una unitat de joc us portarà de tornada al vostre campament a temps per dinar. El seu cotxe de tornada al campament de nou és una unitat de joc a través de la Masai Mara. Els safaris per caminar a la tarda s'acaben amb begudes i canapès.
Els participants en un safari a peu han d'estar en bona salut i estar raonablement en forma i activa. No hi ha camí com a tal i algunes parts del passeig condueixen per zones muntanyoses i rocoses. Els menors de 12 anys, per raons de seguretat, no poden participar en safaris per caminar. Es poden reservar safaris a peu amb antelació o al campament segons disponibilitat.


Disponible amb un cost addicional.

Mostra més
Mostra menys

Cultural Visit

Els masais d'Àfrica oriental són una imatge cridanera, sinònim de safari. Un poble orgullós amb moltes pràctiques tradicionals encara molt viu en la seva cultura. Visita un poble local de Masai i coneix qui són en les seves pròpies paraules.

Mostra més
Mostra menys

Visit Community Projects

Des del campament es poden organitzar visites als nostres projectes de turisme responsable. L'Escola de Primària Mara Rianda i el Centre Mèdic Mara Rianda són dos projectes inspiradors recolzats pels campaments de govern.

Trobareu més informació sobre els projectes aquí:

https://www.governorscamp.com/discover/community-conservation/new-health-centre-at-mara-rianda/

https://www.governorscamp.com/discover/community-conservation/mararianda-school-program/

Mostra més
Mostra menys

Mara-Meru Cheetah Project

Des de principis del segle XX, la població del guepard ha caigut dràsticament de 100'000 individus a 7'500 persones amb activitat humana una causa important.

Per tant, és important entendre la interfície guepard humà, que és una de les obres clau del Projecte Mara-Meru Guepard, liderat per la Dra. Elena Chelyseva.

Les nostres guies de govern tenen un paper fonamental en la recopilació de dades per a la Dra. Elena i el seu equip, informant a través d'observacions i observacions de comportament dels guepard detectats.

La Dra. Elena li agrada compartir la seva experiència en els guepards de la zona amb els nostres convidats a través de xerrades o acompanyant les unitats de joc dels convidats.

Si us plau, fes-nos saber si vols reservar una xerrada o una unitat de joc guiada amb Elena en reservar el teu safari per obtenir consells sobre els costos.

Mostra més
Mostra menys

Photographic Safaris

Per 2022, el Camp dels Governadors acull dos fotògrafs de vida silvestre a la Mara; Felix Roma i Nick Penny. Tots dos estan disponibles per ser reservats pels nostres clients per a safaris fotogràfics acompanyats i tutorials en profunditat sobre tots els elements de la fotografia, inclòs l'edició. Fes-nos saber si vols garantir un dia complet amb ells capturant el millor d'aquesta increïble reserva de fauna salvatge. Els clients hauran d'assegurar un vehicle d'ús exclusiu a un preu diari, segons el suplement diari del fotògraf.

Els Governadors també compta amb 3 vehicles 'safari fotogràfic'. Escoltant les necessitats i recomanacions específiques dels fotògrafs que hem allotjat al llarg dels anys, hem modificat tres vehicles Landrover per incloure seients del mateix nivell a tot arreu, panells laterals tallats a la fila mitjana per obtenir aquelles preses d'angle baix, sostres alts, parabrises completament plegables i amples panells laterals per oferir el lloc perfecte per descansar una bossa de beanbag i lent llarga. Els cotxes estan disponibles d'ús exclusiu i es poden sol·licitar i reservar mentre feu la reserva dels vostres Governs. Estan disponibles a tots els nostres campaments al Masai Mara.

Mostra més
Mostra menys

Formulari de consulta

Little Governors' Camp

*Camps obligatoris

Nom *
Cognom *
Correu electrònic *
Número de telèfon *
País de residència
Ciutat
Sortida aproximada
Núm. de dies
Comentaris o preguntes