WeTu Analytics

Simbambili Game Lodge

Una destinació de somni per als grans amants dels gats. Lithe, àgil, preparat, el lleopard és poder i sinuosa gràcia combinada, i un albirament, per molt breu, és una de les trobades de gats grans més preuades del món.

Simbalbili Game Lodge es troba a la North East Sand Game Reserve Sabi, on es troba la major concentració de lleopard del món, i ofereix oportunitats inigualables per premiar trobades amb aquestes magnífiques criatures, juntament amb la resta dels cinc grans a la àmplia sabana de la sorra Sabi Reserva.

Barrejant perfectament amb el seu entorn, Simbalbili Game Lodge dóna vida al romanç d'Àfrica amb suites sofisticades, cadascuna amb espectaculars vistes al llit del riu de temporada, així com el bushveld Sabi i la seva vida d'aus i animals increïblement diversa.


Els clients del Simbalbili Game Lodge gaudeixen d'un spa que ofereix els últims tractaments de bellesa amb una gamma de productes exuberants i la novetat afegida de massatges amb vista sobre les planes. Simbalbili ofereix una petita i íntima sala d'exercicis amb equips clau per a la formació lleugera.

Mostra més
Mostra menys

Formulari de consulta

Simbambili Game Lodge

*Camps obligatoris

Nom *
Cognom *
Correu electrònic *
Número de telèfon *
País de residència
Ciutat
Sortida aproximada
Núm. de dies
Comentaris o preguntes