WeTu Analytics

Simbambili Game Lodge

Simbambili Luxury Suite

(7 habitacions)

L'allotjament ha estat cuidat, dissenyat i decorat per barrejar-se amb el pom i el bosc de jaquberry que l'envolten. Les esquitxades d'acabats de color rovell i daurat aporten profunditat a l'estil elegant silenciat de les habitacions luxoses.

Les cobertes de fusta expansives s'emboliquen al voltant de la part davantera de cada unitat i fins i tot els banys de planta oberta s'obren a aquest element clau. Els luxosos banys i les dutxes modernes ofereixen un esplèndid mirador sobre la sabana amb l'opció de tancar les portes frontals de vidre contra els elements. Una altra característica de les cobertes, a part de les meravelloses vistes, és una piscina privada per calmar les tardes d'estiu caloroses i una sala privada per somiar despert i descansar a la calor del dia. Totes les suites disposen d'aire condicionat i ventiladors de sostre, minibar, assecador i caixa forta. Es proporciona un telèfon per a aquelles trucades vitals del matí. Llits súper king size i la millor roba de cotó us asseguraran que us sortiu refrescant per a les aventures del vostre dia.

Mostra més
Mostra menys

Simbambili Honeymoon Suite

(1 habitació)

L'allotjament ha estat cuidat, dissenyat i decorat per barrejar-se amb el pom i el bosc de jaquberry que l'envolten.

Les cobertes de fusta expansives s'emboliquen al voltant de la part davantera de cada unitat i fins i tot els banys de planta oberta s'obren a aquest element clau. Els luxosos banys i les dutxes modernes ofereixen un esplèndid mirador sobre la sabana amb l'opció de tancar les portes frontals de vidre contra els elements. Una altra característica de les cobertes, a part de les meravelloses vistes, és una piscina privada d'immersió per calmar les tardes d'estiu caloroses i una sala privada (llit de dia) per somiar desperts i descansar a la calor del dia. Totes les suites disposen d'aire condicionat i ventiladors de sostre, minibar, assecador i caixa forta. Es proporciona un telèfon per a aquelles trucades vitals del matí. Llits súper king size i la millor roba de cotó us asseguraran que us sortiu refrescant per a les aventures del vostre dia.

La suite de lluna de mel està posicionada per permetre la privacitat dels hostes. A més, la suite Honeymoon és una zona d'estar coberta, a més de la piscina privada d'immersió i el llit de dia.

Mostra més
Mostra menys

Simbambili Waterhole Suite

(1 habitació)

L'allotjament ha estat cuidat, dissenyat i decorat per barrejar-se amb el pom i el bosc de jaquberry que l'envolten.

Les cobertes de fusta expansives s'emboliquen al voltant de la part davantera de cada unitat i fins i tot els banys de planta oberta s'obren a aquest element clau. Els luxosos banys i les dutxes modernes ofereixen un esplèndid mirador sobre la sabana amb l'opció de tancar les portes frontals de vidre contra els elements. Una altra característica de les cobertes, a part de les meravelloses vistes, és una piscina privada d'immersió per calmar les tardes d'estiu caloroses. Totes les suites disposen d'aire condicionat i ventiladors de sostre, minibar, assecador i caixa forta. Es proporciona un telèfon per a aquelles trucades vitals del matí. Llits súper king size i la millor roba de cotó us asseguraran que us sortiu refrescant per a les aventures del vostre dia.

L'exclusiva Waterhole Suite ofereix un luxe addicional amb un saló privat amb aire condicionat i zona de menjador, a més de la piscina privada d'immersió i el llit de dia amb una vista preferent sobre el pou d'aigua.

Mostra més
Mostra menys

Formulari de consulta

Simbambili Game Lodge

*Camps obligatoris

Nom *
Cognom *
Correu electrònic *
Número de telèfon *
País de residència
Ciutat
Sortida aproximada
Núm. de dies
Comentaris o preguntes