WeTu Analytics

Simbambili Game Lodge

Early morning and late afternoon game drives

El dia comença a mesura que l'alba es trenca sobre el mató africà. Després d'una trucada de despertador al matí, se serveixen cafè, te i rusks a la coberta principal. Poc després, partirà en un Land Cruiser obert amb guies experimentats i rastrejadors que compartiran el seu ampli coneixement de l'arbust. Aquestes unitats es realitzen de vegades més adequades per a la visualització del joc, que varien depenent de la temporada, però normalment comencen a primera hora del matí. Si escau, vostè pot ser convidat fora del vehicle per veure les pistes, examinar certes plantes i seguir spoor.

La unitat de joc de la tarda està precedida pel te alt i s'estén a la nit per veure les espècies nocturnes poques vegades vistes per la llum de la torxa.

Mostra més
Mostra menys

Guided Bushveld Walks

Després d'un sumptuós esmorzar se serveix de tornada al campament o a l'arbust, els clients s'ofereixen passejades per adaptar-se als seus interessos i nivells de fitness i van acompanyats d'un guardabosc armat i rastrejador.

Passejades permeten als hostes una millor oportunitat de veure algunes de les criatures més petites de l'arbust, així com l'oportunitat d'aprendre més sobre la flora i la fauna de la regió i tenir l'oportunitat de seguir les pistes amb més detall.

Els rastrejadors us entusiasmaran amb les seves explicacions sobre els usos medicinals i altres de les nombroses plantes i arbres juntament amb contes de folklore tradicional.

Mostra més
Mostra menys

Simbambili Africology Spa

Africology és la principal empresa de spa i cura de la pell natural, ecològica i holística a Sud-àfrica, amb el seu èxit a través de fronteres internacionals com els EUA, Europa i Gran Bretanya. Terapèutic en el seu enfocament, Africologia només utilitza tots els ingredients naturals que són bio-idèntics a la seva biologia; millorant eficaçment la integritat de la seva pell alhora que evita l'envelliment prematur.

Les nostres formulacions de productes i ofertes de tractament de spa s'inspiren en la saviesa dels curanderos tradicionals d'Àfrica i celebren l'herència vibrant d'Àfrica, les comunitats i la vida vegetal. El nostre objectiu és sempre garantir que el cos i la biologia siguin tractats en harmonia mentre gaudeixen d'una autèntica ofrena africana.

El 95% dels nostres productes són Vegan Friendly, No fem proves en animals i els nostres productes estan certificats per al medi ambient.

Mostra més
Mostra menys

Thornybush Community Project

Els convidats estan convidats a visitar el projecte comunitari que engloba iniciatives locals per proporcionar serveis a les comunitats locals. Termes i condicions disponibles a petició. S'apliquen costos addicionals.

Mostra més
Mostra menys

Formulari de consulta

Simbambili Game Lodge

*Camps obligatoris

Nom *
Cognom *
Correu electrònic *
Número de telèfon *
País de residència
Ciutat
Sortida aproximada
Núm. de dies
Comentaris o preguntes