WeTu Analytics

Wilderness Kalahari Plains

Lloc: Situat en una immensa paella, Wilderness Kalahari Plains es troba en un racó remot de la Central Kalahari Game Reserve (CKGR) — a 52 000 quilòmetres quadrats (20 077 milles quadrades), més gran que Bèlgica. Un lloc famós per vastos ramats d'antílops seguits d'abundants depredadors, inclosos els llegendaris lleons del Kalahari de crinera negra. i teixons de mel feisty. Situada al desert de Kalahari, al centre de Botswana, aquesta reserva és l'àrea de conservació més gran del país, i una de les més grans del món. Ofereix algunes de les millors vistes de fauna d'estiu a l'Àfrica. Les unitats de joc desbloquegen tresors de la vida silvestre, mentre que les experiències culturals respectuoses San proporcionen informació sobre els seus costums i tradicions úniques.

Fauna: Les poblacions de fauna saludable estan presents a la zona durant tot l'any, però, amb l'arribada de les pluges d'estiu, el desert cobra vida. Una gran quantitat de joc de planes com springbok, i gemsbok convergeixen en els seus centenars a pasturar, seguit de lleons, una de les concentracions més altes de guepards a l'Àfrica austral, i lleopards. A l'hivern, el Kalahari és un desert típic. Joc general encara es veu fàcilment, des dels carnívors fins als més silvestres, artebeest vermell i steenbok; així com depredadors més petits, com ara xacals de suport negre, guineus del cap, teixons de mel, i miríades espècies de mangosta. S'han registrat unes 220 espècies d'ocells.

Allotjament: Vuit tendes de lona amb bany (inclosa una unitat familiar) inclouen una plataforma al terrat per dormir des d'on gaudir dels interminables horitzons i bells cels nocturns. El campament, inclosa la seva zona principal amb piscina i coberta, ofereix una vista àmplia i àmplia sobre el Kalahari. L'energia solar proporciona tota l'electricitat i l'aigua calenta al campament, amb innovadores parets de lona aïllades i sostres mantenint les temperatures a l'interior còmodes. Les poblacions de fauna saludable són presents durant tot l'any, moltes vistes des dels punts de vista del campament.

Propòsit: Wilderness Kalahari Plains participa en diverses iniciatives de conservació que inclouen la investigació de gossos salvatges africans i treballant estretament amb les comunitats locals.

Punts de Venda Únics

L'accés excepcional a la vasta i gairebé inaccessible Reserva de Games del Kalahari Central, així com a la seva famosa vall de Decepció, on es poden veure fauna adaptada als àrids i especials com lleons de crinera negra, guepards, teixons de mel, oryx i springbok
Particularment productiu a la temporada d'estiu, mentre que les escenes semiàrides del Kalahari per excel·lència a la temporada seca d'hivern permeten observar la fauna amb més facilitat a través d'herbes aprimades i als forats d'aigua, on els animals són obligats a beure
Viu la cultura i els costums tradicionals de Sant de manera respectuosa i autèntica

Mostra més
Mostra menys

Formulari de consulta

Wilderness Kalahari Plains

*Camps obligatoris

Nom *
Cognom *
Correu electrònic *
Número de telèfon *
País de residència
Ciutat
Sortida aproximada
Núm. de dies
Comentaris o preguntes