WeTu Analytics

Kalahari Plains Camp

Lloc: Situat en una immensa paella, Kalahari Plains es troba en un racó remot de la Reserva Central de Joc de Kalahari, un lloc famós per grans ramats d'antílops seguits per abundants depredadors, inclosos els llegendaris lleons Kalahari de tripulació negra i teixons de mel fisty. Situat al desert de Kalahari, al centre de Botswana, aquesta reserva és l'àrea de conservació més gran del país, i una de les més grans del món. Ofereix algunes de les millors vistes de la vida silvestre d'estiu a l'Àfrica. Les unitats de joc desbloquegen tresors de fauna salvatge, mentre que les experiències culturals de Sant respectuoses proporcionen informació sobre els seus costums i tradicions úniques.

Allotjament: Vuit tendes de lona en suite (inclosa una unitat familiar) cadascuna inclou una plataforma per dormir des de la qual gaudir dels horitzons interminables i bells cels nocturns. El campament, inclosa la seva àrea principal amb piscina i coberta, té una vista àmplia i àmplia sobre el Kalahari. L'energia solar proporciona electricitat i aigua calenta, amb innovadores parets de lona aïllades i cobertes mantenint les temperatures interiors còmodes.

Propòsit: Kalahari Plains està involucrat en una sèrie d'iniciatives de conservació que inclouen la investigació de gossos salvatges, i treballar estretament amb les comunitats locals.

Punts de venda únics

Excel·lent accés a la immensitat del Central Kalahari
L'estiu porta concentracions de joc planes i, sens dubte, alguns dels millors guepard a l'Àfrica
Viu la cultura tradicional de Sant de manera respectuosa i autèntica

Mostra més
Mostra menys

Formulari de consulta

Kalahari Plains Camp

*Camps obligatoris

Nom *
Cognom *
Correu electrònic *
Número de telèfon *
País de residència
Ciutat
Sortida aproximada
Núm. de dies
Comentaris o preguntes