WeTu Analytics

Wilderness Kalahari Plains

Wilderness Kalahari Plains – Game Drives *

Dues vegades les unitats diàries de joc o excursions de dia complet tenen lloc en vehicles 4x4 oberts, i es dirigeixen cap als moviments estacionals de la vida silvestre. El Kalahari Central és una vasta extensió de dunes fòssils cobertes de fregar entre antigues valls fluvials. Durant les pluges (de novembre a abril), el desert cobra vida, amb enormes ramats de planes de joc seguit de depredadors grans i petits, donant lloc a alguns dels millors estivals de visualització de fauna a Botswana. Els albiraments són bons al voltant de Kalahari Plains mateix, especialment springbok, girafes, gemsbok, hartebeest vermell i steenbok, així com depredadors com lleons, guepards, lleopards, hiaenes marrons i caracal per als afortunats. Els petits depredadors van des de xacals negres, suricata (suricats), guineus del cap, teixó de mel i una dotzena d'espècies de mangosta.

* Amb el campament en un Parc Nacional, ens adherim a les regulacions del Departament de Vida Silvestre i Parcs Nacionals que restringeixen la conducció fora de carretera i la conducció nocturna.

Mostra més
Mostra menys

Wilderness Kalahari Plains – San Cultural Walk

Un passeig interpretatiu i guiat per membres del personal del campament que són descendents del Sant, permet conèixer els seus estils de vida tradicionals a través de vestits, activitats i un curt passeig (800 metres) per la zona del campament immediat.

Mostra més
Mostra menys

Wilderness Kalahari Plains – Guided Nature Walks *

A més del passeig cultural de Sant, s'ofereixen passejades guiades per la natura. Aquesta activitat té una durada aproximada d'una hora i mitja, sortint del campament just abans de la sortida del sol i desplaçant-se cap a una de les paelles de la zona per a una atenció més propera i personal en la fauna i la flora. El Kalahari és típicament un sistema de tipus desert sec, quan la visualització del joc es mou al cinturó dunar vegetat i sistemes de paella que envolten les valls fossilitzades: la majoria dels antílops es mouen en els matolls per alimentar-se de petits arbustos i tubercles.

* Estacional i subjecte a la disponibilitat d'un guia de passeig qualificat

Mostra més
Mostra menys

Wilderness Kalahari Plains – Sleep Under The Stars

Dormiu sota els cels estrellats del Kalahari i deixeu-vos portar a un esvoranc content pels sons d'Àfrica al terrat privat de la vostra tenda de campanya.

Mostra més
Mostra menys

Wilderness Kalahari Plains – Stargazing

El Kalahari és famós pels seus clars cels nocturns, i sense contaminació lumínica és el lloc ideal des d'on contemplar les increïbles formacions de les estrelles i planetes. Els nostres guies són coneguts per prendre amb l'astronomia i us portaran a fer un recorregut per les constel·lacions.

Mostra més
Mostra menys

Formulari de consulta

Wilderness Kalahari Plains

*Camps obligatoris

Nom *
Cognom *
Correu electrònic *
Número de telèfon *
País de residència
Ciutat
Sortida aproximada
Núm. de dies
Comentaris o preguntes