WeTu Analytics

Kalahari Plains Camp

Kalahari Plains Camp - Game Drives

Les unitats de joc dues vegades diàries o excursions de dia complet es realitzen en vehicles 4x4 oberts i dirigits cap als moviments estacionals de la fauna salvatge. Com estem en un Parc Nacional, ens adherim a la normativa del Departament de Vida Silvestre i Parcs Nacionals que restringeixen la conducció tot terreny i la conducció nocturna

Mostra més
Mostra menys

Kalahari Plains Camp - Guided Walk With The San

Un passeig interpretatiu i guiat per membres del personal del campament que són descendents del Sant, permet conèixer els seus estils de vida tradicionals a través de vestits, activitats i un curt passeig (800 metres) per la zona del campament immediat.

Mostra més
Mostra menys

Kalahari Plains Camp - Star Bed

Dormiu sota els cels estrellats del Kalahari i deixeu-vos adormir pels sons d'Àfrica al sostre de la vostra unitat.

Mostra més
Mostra menys

Kalahari Plains Camp - Star Gazing

El Kalahari és famós pels seus clars cels nocturns, i sense contaminació lumínica és el lloc ideal des del qual veure les increïbles formacions de les estrelles i els planetes. Els nostres guies també són coneguts per gaudir de l'astronomia i us portaran a fer un recorregut per les constel·lacions.

Mostra més
Mostra menys

Kalahari Plains Camp - Guided Nature Walks

A més de la caminada guiada amb el Sant, s'ofereixen passejades guiades per la natura (de temporada i segons la disponibilitat d'un guia a peu qualificat). Aquesta activitat té una durada aproximada de 1,5 hores, sortint del campament just abans de la sortida del sol i avançant cap a una de les paelles de la zona per a un enfocament més proper i personal en la fauna i la flora.

Mostra més
Mostra menys

Formulari de consulta

Kalahari Plains Camp

*Camps obligatoris

Nom *
Cognom *
Correu electrònic *
Número de telèfon *
País de residència
Ciutat
Sortida aproximada
Núm. de dies
Comentaris o preguntes