WeTu Analytics

Dunia

Game drives

La visualització de la vida silvestre i les unitats de joc d'observació d'aus dins del Serengeti central s'ofereixen dues vegades al dia. Els guies experimentats animen els convidats a veure i experimentar el Serengeti a través dels seus ulls, compartint un món de petites i grans meravelles que només coneixen i entenen de veritat.

Mostra més
Mostra menys

Hot air ballooning

Els safaris de globus són una manera romàntica i icònica d'experimentar el desert de l'Àfrica Oriental, mentre voles en silenci sobre les planes plenes de ramats de fauna salvatge a primera hora del matí. Normalment, un safari en globus comença al voltant de les 6 del matí i dura al voltant de 1-2 hores. Safaris de globus (cost addicional) al Serengeti enlairar dels llocs designats a la zona propera de Seronera. El safari és seguit per un esmorzar de xampany a l'arbust, un final apropiat per a un vol memorable sobre la natura.

Mostra més
Mostra menys

Family safaris

La Dunia dóna la benvinguda a nens a partir de 5 anys. Garantim un vehicle de safari privat a famílies de 4 o més durant la temporada baixa, però durant la temporada alta les famílies amb nens menors de 12 anys estan obligades a utilitzar un vehicle privat de visió de joc a un cost addicional. Els nostres guies d'arbustos tenen una gran experiència perspicaç i et captivaran a tu i als teus fills amb fets d'esperit, saber fer de la vida silvestre, jocs, costums locals i històries increïbles de la vida al desert.

Mostra més
Mostra menys

Formulari de consulta

Dunia

*Camps obligatoris

Nom *
Cognom *
Correu electrònic *
Número de telèfon *
País de residència
Ciutat
Sortida aproximada
Núm. de dies
Comentaris o preguntes