WeTu Analytics

Dunia

Dunia - Game Drives

Les unitats de joc a Dunia es poden adaptar a les vostres necessitats. Trieu aixecar-se amb els ocells i sortir en una unitat de joc d'hora al matí, tornar al campament per a un dinar lleuger i després sortir de nou a la tarda o abraçar un dia complet a l'arbust, proveït d'un deliciós esmorzar ple o dinar de pícnic per maximitzar el temps de visualització del joc. Si us plau, discuteixi les seves preferències amb el seu guia o gestor.

Mostra més
Mostra menys

Dunia - Hot Air Ballooning

Només hi ha alguna cosa sobre l'alto en un globus aerostàtic sobre les planes del Serengeti. Us lleveu al cel a primera hora del matí mentre els primers raigs del sol s'acosten a les planes i, al cap d'una hora o dues, tornareu a baixar a la terra per fer un pícnic de xampany al matoll. Veritablement una experiència d'una vegada a la vida. Hi ha un càrrec addicional per a aquesta activitat.

Mostra més
Mostra menys

Dunia - Family Safaris

La Dunia dóna la benvinguda a nens a partir de 5 anys. Garantim un vehicle de safari privat a famílies de 4 o més durant la temporada baixa, però durant la temporada alta les famílies amb nens menors de 12 anys estan obligades a utilitzar un vehicle privat de visió de joc a un cost addicional. Els nostres guies d'arbustos tenen una gran experiència perspicaç i et captivaran a tu i als teus fills amb fets d'esperit, saber fer de la vida silvestre, jocs, costums locals i històries increïbles de la vida al desert.

Mostra més
Mostra menys

Formulari de consulta

Dunia

*Camps obligatoris

Nom *
Cognom *
Correu electrònic *
Número de telèfon *
País de residència
Ciutat
Sortida aproximada
Núm. de dies
Comentaris o preguntes