WeTu Analytics

Lion Sands Ivory Lodge

Lodge d'ivori de Lion Sands

Lion Sands és un lloc que enriqueix l'ànima i promet moments i oportunitats que canvien la vida que et deixaran records d'experiències inoblidables. És un regal extraordinari transmès al llarg de generacions i fins i tot per a aquells que hem conegut els seus paisatges escombradors des del naixement, segueix sent un lloc d'una bellesa i descobriment extraordinàries.

Ivory Lodge és la joia poc apreciada de la corona de les Sands Lleó. Aquí, l'hostaleria està dissenyada íntegrament al teu voltant (des de teràpies spa personalitzades i menjadors privats, fins a safaris amb parades de refresc sorpresa) i el luxe —molt més que una sofisticada habitació en una ubicació exòtica— té substància.

Les vuit viles d'un dormitori del lodge, situades aïllades a la confluència dels rius Sabie i Sand, són els recintes de matolls definitius. El seu saló privat, pati, coberta i piscina conviden a una relaxació fàcil, mentre que un equip dedicat de personal està sempre a la mà per tenir cura o tots els seus capricis i ganes. Tot està inclòs —des d'un maxibar amb xampany fins al rentat i premsat de la teva samarreta preferida— per crear una experiència molt personalitzada d'un safari, a la teva manera.

Residència Àguila Peix

El lodge també inclou la vila Fish Eagle de dues habitacions, i ofereix el luxe privat i un servei personalitzat per a una família o un grup d'amics. Tot està inclòs —des de la teva pròpia piscina i spa, fins a xef personal, guia de camp i vehicle espectador de jocs— per a un safari sud-africà a mida. Vostè i la seva tribu estarien molt pressionats per trobar un lloc més idíl·lic on basar-se.

Les zones d'hostes de l'Ivory Lodge inclouen un bar privat amb llar de foc, un saló de la biblioteca, una bodega de vins ben proveïda, cobertes de vista de fusta, una magnífica coberta River Island construïda sobre el riu, spa, gimnàs, boutique MORE Gallery, i un menjador interior i una zona de menjador tradicional Boma a l'aire lliure.

Mostra més
Mostra menys

Formulari de consulta

Lion Sands Ivory Lodge

*Camps obligatoris

Nom *
Cognom *
Correu electrònic *
Número de telèfon *
País de residència
Ciutat
Sortida aproximada
Núm. de dies
Comentaris o preguntes