WeTu Analytics

Lion Sands Ivory Lodge

Lion Sands és un lloc que enriqueix l'ànima i promet moments i oportunitats canviants que et deixaran records d'experiències inoblidables. És un regal extraordinari transmès al llarg de generacions i fins i tot per als que hem conegut els seus paisatges escombrats des del naixement, continua sent un lloc d'extraordinària bellesa i descoberta.

Ivory Lodge és la joia subestimada de la corona de Lion Sands. Aquí, l'hospitalitat està dissenyada íntegrament al voltant de TU (des de teràpies de spa personalitzades i menjador privat, fins a safaris amb parades de refresc sorpresa) i el luxe - molt més que una habitació sofisticada en un lloc exòtic - té substància.

Les vuit vil·les d'un dormitori del lodge, aïllades a la confluència dels rius Sabie i Sand, són els últims recessos arbussos. El seu saló privat, pati, terrassa i piscina conviden a la relaxació fàcil, mentre que un equip dedicat de personal està sempre a la mà per tenir cura o els seus capricis i fantasia. Tot està inclòs, des d'un maxibar amb xampany, fins al rentat i premsat de la samarreta preferida, per crear una experiència molt personalitzada d'un safari, a la teva manera.

El lodge també inclou el Fish Eagle Villa de dos dormitoris, i ofereix l'últim en luxe privat i un servei personalitzat per a una família o grup d'amics. Tot està inclòs - des de la seva pròpia piscina i spa, fins a xef personal, guia de camp i vehicle espectador de jocs - per a un safari sud-africà a mida. Vostè i la seva tribu serien difícils de trobar un lloc més idíl·lic per basar-se en vosaltres mateixos.

Les zones de convidats a Ivory Lodge inclouen un bar privat amb llar de foc, un saló de biblioteca, un celler ben assortit, cobertes de fusta, un magnífic River Island coberta construïda al riu, spa, gimnàs, botiga MÉS Galeria, i tant un menjador interior i a l'aire lliure, zona de menjador tradicional Boma.

Mostra més
Mostra menys

Formulari de consulta

Lion Sands Ivory Lodge

*Camps obligatoris

Nom *
Cognom *
Correu electrònic *
Número de telèfon *
País de residència
Ciutat
Sortida aproximada
Núm. de dies
Comentaris o preguntes