WeTu Analytics

Lion Sands Ivory Lodge

Game Drives

Les unitats de joc, en els vehicles de safari oberts, surten a la sortida del sol i una altra vegada a la tarda. Les poblacions d'animals naturals de la reserva inclouen tots els cinc grans, i és coneguda per la qualitat dels seus albiraments lleopard, el més esquiu dels depredadors. Amb no més de 16 vehicles permesos a la reserva en qualsevol moment, Lions Sands li assegura un safari veritablement personal, i les guies de camp són capaços de portar a prop de les espècies més impressionants d'Àfrica. Les oportunitats fotogràfiques són espectaculars! També s'inclou una parada de begudes/sol calenta per apreciar purament estar a l'arbust i en el moment.

Mostra més
Mostra menys

Guided Bush Walk

Per a aquells que vulguin experimentar l'arbust, no només observar-lo, no hi ha millor excursió guiada. Sent la contracció del matoll sota els peus, toqueu una beina de llavor d'acàcia vellutada, escolteu l'esquerda d'una branca que indica que no esteu sols i que el joc aparegui a pocs metres de distància, estimulant! Aquesta és també una oportunitat meravellosa per trobar les criatures més petites, sovint perdudes en els vehicles de safari, i per descobrir més sobre les plantes de la reserva, moltes amb fascinants propietats medicinals i usos tradicionals.

Mostra més
Mostra menys

Giving Back

Lion Sands juntament amb MORE Community Foundation assisteix als nostres pobles locals Huntington i Justicia B, i vostè pot involucrar-se, també. Fes una visita a la comunitat (els ingressos es destinen als nostres projectes de desenvolupament aquí), o enrotlla't les mànigues amb les nostres iniciatives Get Your Hands Dirty. Aquestes centren en educació, infraestructures, salut i medi ambient, i podeu triar la zona més adequada al vostre interès.

Mostra més
Mostra menys

Spa & Wellness

Entre safaris tindràs el luxe del temps lliure i la millor manera de gaudir que a l'spa? Afavorim els productes d'africologia, inculcats amb la creença que l'autocura aporta equilibri. Per això, amb la nostra gamma de teràpies, oferim una experiència de benestar per rejovenir el cos, calmar la ment i revitalitzar el teu esperit. Si heu de gimnàs, hi ha una instal·lació completament equipada amb una vista de l'arbust per treure la ment de la cremada.

Mostra més
Mostra menys

Food & Wine

Dining at Ivory és una exploració, amb una taula disposada on vulgueu, i plats i vins que us introdueixen nous sabors. Tots els requisits dietètics i desitjos estan satisfets, i temptarem les vostres papil·les gustatives amb els nostres dinars d'estil tapes i degustacions de veinat. Tenim una cuina Kosher totalment certificada i la supervisió completa per part d'un Mashgiach es pot organitzar amb cost addicional.

Mostra més
Mostra menys

Lion Sands Treehouses

Les nostres cases Chalkley i Kingston Treehouses et posen enmig de grans paisatges, brillats per cels encara més grans, les seves llums s'encenen fins a l'horitzó. A continuació, la quietud es veu marcada pels xiulets, els huffs i els grunyits dels animals... transportats al vent. Cel per al romàntic desesperat, l'aventurer, la persona que necessita una desconnexió completa i desintoxicació digital, i l'entusiasta de la fauna salvatge que prefereix l'arbust au naturel.

Mostra més
Mostra menys

Formulari de consulta

Lion Sands Ivory Lodge

*Camps obligatoris

Nom *
Cognom *
Correu electrònic *
Número de telèfon *
País de residència
Ciutat
Sortida aproximada
Núm. de dies
Comentaris o preguntes