WeTu Analytics

Londolozi Founders Camp

Fundadors Camp - L'essència fundadora de l'Esperit Safari

Founders Camp consta de 6 xalets superiors, 3 xalets familiars i 1 Xalet Familiar Superior, donant a aquest campament una energia moderna i vibrant que atrau a individus exigents i famílies actuals. Quatre d'aquests xalets superiors han estat especialment dissenyats per allotjar famílies en safari amb una habitació infantil convertible.

També al Founders Camp, es pot trobar la coberta de ioga, un santuari per a la contemplació tranquil·la, sota l'ombra d'un arbre banús de 500 anys a la vora del riu, on es fan classes diàries de ioga sota l'atenta mirada del nyala, el bushbuck i els micos.

Londolozi és un lloc on, com els anells binaris d'un arbre, els fundadors -i cada persona després- han servit i deixat la seva empremta. Al llarg dels anys l'efecte ondulació creat pels antics alumnes de Londolozi ha estès el nostre ethos molt i ample pel continent africà, i més enllà. Fundadors Camp fa honor a aquests inicis salvatges, primerencs - convidats passats i personal que han contribuït a la construcció de Londolozi. Són els seus esforços els que han destil·lat el llegat dels últims 50 anys en la creació de l'essència de l'esperit safari.

Al Founders Camp, el clàssic es reuneix modern. Aquest campament de signatura de Londolozi és net i sense complicacions i realment còmode, sense deixar res oblidat. Obtindreu la sensació de totes les comoditats d'una casa africana elegant que està idealment situada per proporcionar una visió privilegiada dels secrets de la vida del riu. Amb classe, fonamentat i atemporal: el campament dels fundadors de Londolozi representa un estil de safari que convida i descansa.

Arrelat en una antiga metodologia de construcció de “wattle and daub”, aquest disseny terrós celebra els elements naturals en brut de la natura. Roca, foc, fusta i terra.

Deu xalets superiors a mida i variats reposen a l'ombra dels antics arbres Ebony i Matumi al llarg de la vora del riu Sand.

Founders Camp tracta d'una sofisticació senzilla amb línies netes. La senzillesa de les textures en capes crea profunditat i una experiència sensorial allà on vagis. Aquesta fusió de disseny elemental és completament calmant per al sistema nerviós, permetent un descans i una relaxació profunds.

Silenciat i calmant dins però vibrant i viu, amb connexió al desert, sense.

Mostra més
Mostra menys

Formulari de consulta

Londolozi Founders Camp

*Camps obligatoris

Nom *
Cognom *
Correu electrònic *
Número de telèfon *
País de residència
Ciutat
Sortida aproximada
Núm. de dies
Comentaris o preguntes