WeTu Analytics

Londolozi Founders Camp

Superior Inter-leading Chalets

Fundadors Camp té 10 xalets Superior 2 dels quals són interlíders. Els xalets 6 i 7 estan units per un passeig marítim. Aquesta opció d'habitació en particular funciona increïblement bé per a famílies de 4, així com famílies de 3. Aquests xalets estan situats sota l'ombra dels antics arbres de banús al costat del riu Sand.

Mostra més
Mostra menys

Superior Chalets

5 dels fundadors 10 Xalets superiors són opcions d'allotjament. Aquestes habitacions estan situades al costat del riu Sand són perfectes per a parelles de lluna de mel, parelles o 2 persones que comparteixen. Aquestes habitacions disposen de cobertes privades, Salas i piscines d'immersió.

Mostra més
Mostra menys

3 x Superior Family Chalets

Fundadors Camp Family Chalets van ser creats en resposta a la tendència cada vegada més gran dels viatges familiars. Aquestes tres suites són perfectes per a famílies de 4 pares que viatgen amb 2 nens menors de 16 anys. Aquestes grans suites tenen 2 dormitoris tots dos amb bany privat i comoditats acoblades. Aquestes habitacions estan situades al llarg d'un llit del riu que proporciona privacitat, així com una gran oportunitat per a l'observació d'aus i la vida silvestre.

Mostra més
Mostra menys

Formulari de consulta

Londolozi Founders Camp

*Camps obligatoris

Nom *
Cognom *
Correu electrònic *
Número de telèfon *
País de residència
Ciutat
Sortida aproximada
Núm. de dies
Comentaris o preguntes