WeTu Analytics

Londolozi Founders Camp

Superior Inter-leading Chalets

(2 habitacions)

Founders Camp té 10 xalets superiors 2 dels quals són interlíders. Els xalets 6 i 7 estan units per un skywalk. Aquesta opció d'habitació en particular funciona increïblement bé per a famílies de 4 amb nens grans. Aquests xalets es troben sota l'ombra dels antics arbres de banús al costat del riu Sand.

Mostra més
Mostra menys

Superior Chalets

(4 habitacions)

4 de Founders 10 Superior Chalets són opcions d'allotjament independent. Aquestes habitacions estan situades al costat del riu Sand i són perfectes per compartir llunes de mel, parelles o 2 persones. Aquestes habitacions tenen cobertes privades, salas i piscines d'immersió.

Mostra més
Mostra menys

Family Chalets

(3 habitacions)

Fundadors Camp Family Chalets es van crear com a resposta a la tendència de viatges familiars cada vegada més gran. Aquestes tres suites són perfectes per a famílies de 4 - pares que viatgen amb 2 nens menors de 12 anys. Aquestes suites grans tenen una entrada convertible amb bany privat, dormitori principal i amenities acoblats. Aquestes habitacions estan situades al llarg d'un llit sec del riu, proporcionant privacitat i una excel·lent oportunitat per a l'observació d'aus.

Mostra més
Mostra menys

Superior Family Chalet

(1 habitació)

La Founders Camp Family Suite es va crear com a resposta a la tendència cada vegada més gran dels viatges en família. Aquesta suite és perfecta per a una família de 4 - pares que viatgen amb nens petits o adolescents. Aquesta gran suite disposa de 2 dormitoris tots dos amb bany privat i amenities acoblats.

Mostra més
Mostra menys

Formulari de consulta

Londolozi Founders Camp

*Camps obligatoris

Nom *
Cognom *
Correu electrònic *
Número de telèfon *
País de residència
Ciutat
Sortida aproximada
Núm. de dies
Comentaris o preguntes