WeTu Analytics

Londolozi Founders Camp

Game Drives

Les unitats de joc a Londolozi són preses per rangers i rastrejadors professionals, apassionats i coneixedors, que entre ells tenen una gran quantitat de 350 anys d'experiència. Amb més de 15 000 hectàrees de recorregut salvatge, no hi ha dues unitats de joc mai són iguals. Els rastrejadors s'asseuen a la part davantera del Land Rover buscant pistes d'animals frescos, mentre que els rangers condueixen amb una habilitat sorprenent als barrancs i a través del matoll a la recerca d'animals esquius, alhora que desperten els clients amb els seus coneixements excel·lents i històries inoblidables.

Molts dels rangers i rastrejadors de Londolozi van créixer vivint de la terra en aquestes parts i, per tant, tenen un coneixement inigualable tant de la zona com dels elements de la natura dins d'aquest país de les meravelles del desert. Londolozi compta amb dos dels únics 17 trackers mestres de Sud-àfrica, que només se suma a l'excel·lència de l'equip i a l'experiència que són capaços d'oferir.

Vine a Londolozi i embarca't en l'experiència de tota la vida. Permeti que les nostres guies de camp us despertin amb els seus coneixements, us traslladin amb les seves històries i us aproparan un pas a la natura.

Mostra més
Mostra menys

Bush Walks

Adequat per als bells dies calbs de maig, juny i juliol; no hi ha res com caminar en un desert d'hivern. Deriva per un sender de joc en un llit sec. Sent el ritme cruixent del matí d'Àfrica amb cada pas del camí sinuós mentre deixes que la natura et captivi en la seva essència. No hi ha vehicle, no hi ha soroll ni distraccions. Aquí és quan la natura et parla.

Mostra més
Mostra menys

The Cubs Den

El nostre programa infantil està especialment adaptat per a cada nen, molts dels quals estan en potència guardes de jocs júnior. El nostre enfocament es basa en una interacció personal amb cada nen i és energètic i flexible. Considerem la natura com el gran educador i sense rutines establertes permetem al nen descobrir el món de l'aula a l'aire lliure que els envolta. La natura marca l'agenda i permetem que aquests joves descobreixin alguna cosa de si mateixos.

Mostra més
Mostra menys

Birding

L'avifauna de Londolozi representa una màgia de la diversitat en moviment perpetu i ofereix al visitant una frontera completament nova en el compromís salvatge. Una àmplia gamma d'aus solars que busquen el nèctar de les àloes florals és un regal d'hivern per al birder exigent, per no parlar de les altres 450 espècies

que abunden en aquests paisatges. Moltes guies d'ornitòleg fines resideixen a Londolozi.

Mostra més
Mostra menys

Yoga

El ioga significa “unió” en sànscrit i es refereix a la unió de ment, cos i esperit. Asanas, també una paraula sànscrita, es refereix a les postures i postures desenvolupades a l'Índia per unir ment i cos en la consciència espiritual.

A Londolozi hem afegit els poderosos elements de la natura a l'experiència del ioga, utilitzant tant l'energia natural de la ubicació com Aanes fetes a mida, per crear una forma de ioga apta per a principiants i practicants intermedis.

Vostè és lliure de programar una sessió privada de ioga a la seva habitació o a l'ombra de la seva coberta. Alternativament, es fan classes diàries a la coberta de ioga al Founderers Camp. Si us plau, pregunteu al vostre gestor de campaments per als horaris Us esperem unint-vos a nosaltres per saludar el sol i enfortir la vida vital del cos.

Mostra més
Mostra menys

Londolozi Healing House

“Els londolozi podrien ser una de les ofertes de benestar emocional més avantguardista del sud d'Àfrica ara mateix” - Revista Condé Naste Traveller, The Spa Guide, 2019


A Londolozi creiem en honrar les formes antigues, l'harmonia en el flux i els ritmes de la natura.

Després de quatre dècades d'immersió en safari fotogràfic als més exigents viatgers de safari internacionals, creiem que ara és el moment de crear un nou espai que permeti que el desert de Londolozi es converteixi en la nostra font de benestar perdurable.

La nostra esperança és que a la Londolozi Healing House, situada al Camp de Varty, redescobrireu el que significa ser humà i sintonitzat amb el món natural.

The Londolozi Healing House és un lloc de recordar, un canvi del món del fer en el món de l'ésser, una oportunitat per tornar a descobrir la seva pròpia naturalesa i accedir a una intel·ligència profunda i natural que es troba dins del nucli encara del seu propi jo salvatge.

L'experiència Londolozi Healing House l'ajudarà a combinar les excursions de safari principal amb el descans artístic, la carrosseria curada i el ioga als voltants de la presència expansiva del desert de Londolozi. Hem elaborat algunes activitats especials per al veritable rejoveniment, restauració i transformació.

Treballant amb els nostres practicants de benestar entrenats, terapeutes i guies salvatges, us convidem a comunicar-se amb el desert africà i a trobar en vosaltres una sensació de benestar. En el món apressat d'avui, el veritable luxe és temps per a un mateix a la recerca de l'autocuració i la connexió amb la natura. The Londolozi Healing House és un lloc on el temps permetrà que la màgia intangible, la quietud i la contemplació s'agiten profundament en tu.

“Wilderness ens recorda el que significa ser humà, amb el que estem connectats més aviat
del que estem separats.” - Terry Tempest Williams

Mostra més
Mostra menys

Fitness Room

El gimnàs totalment equipat del Londolozi ofereix màquines de running, ciclisme i rem que permeten un entrenament perfecte, complementat amb una rutina diària de menjar bé i relaxar-se en harmonia amb la natura. El gimnàs està situat al Camp de Varty i està obert a tots els clients.

Mostra més
Mostra menys

Campfires - Storytelling

Fogueres, contacontes, vi negre i bona companyia són el segell distintiu de qualsevol safari d'hivern. Procedent d'una llarga línia de narradors, la història de Londolozi està impregnada de la tradició dels fils de foguera explicats tard a la nit. En cada un dels 5 campaments exclusius podràs escoltar els murmuris dels nostres avantpassats i plasmats en la nostra història, són les llegendes i mites dels misteris i aventures del safari. Cada campament té el seu propi esperit i cadascun té la seva pròpia foguera que t'espera.

Mostra més
Mostra menys

In the Footsteps of Nelson Mandela

En visitar els Londolozi el 1992 Mandela va veure la visió que estaven sent viscuts pels empleats i la direcció en col·laboració amb la natura.

“Durant el meu llarg passeig cap a la llibertat, vaig tenir el rar privilegi de visitar Londolozi. Allà vaig veure gent de totes les races que viuen en harmonia enmig de la bellesa que ofereix la mare natura” - Nelson Mandela

És en aquest sentit que s'ha completat la instal·lació d'art Freedom's Way per cridar l'atenció sobre els valors que Nelson Mandela va proposar a la nostra nació i per complementar el passeig del poble de Londolozi que s'anima a tots els hostes a experimentar.

A partir del Camp de Sparta de 1926, situat al cor del Camp de Varty, el passeig del poble pels passos de Nelson Mandela està dirigit per Linah Lamula. A poca distància a peu del Camp de Varty es pren millor després d'esmorzar. El passeig del poble permet als hostes interactuar amb molts del nostre personal i les seves famílies que han viscut i treballat a Londolozi des de fa més de 30 anys.


Si bé és important reconèixer els èxits en solitari de Mandela, és fonamental que portem la seva passió a les nostres vides, aprofitant els elements de gran lideratge per curar l'aflicció humana al món. Nelson Mandela és una icona i líder que és estimat per tots els sud-africans, joves, vells, rics i pobres. És conegut i respectat a tot el món. A través de tot el que va patir i va aconseguir i a través de la seva actitud i valors ens ha ensenyat les lliçons més valuoses com a país i cada un de nosaltres individus.

Coratge: “Vaig saber que el coratge no era l'absència de por, sinó el triomf sobre ella. L'home valent no és el que no té por sinó el que conquista aquesta por”.

Llibertat: “He recorregut el llarg camí cap a la llibertat. He intentat no faltar. He comès errors en el camí. Però he descobert el secret després de pujar un gran turó, només un troba que hi ha molts més turons per escalar”.

Resiliència: “La major glòria de la vida no rau en mai caure, sinó en augmentar cada vegada que caiguem”.

Confiança: “Assenyalem que el bé es pot aconseguir entre els éssers humans disposats a confiar, disposats a creure en la bondat de les persones”.

Unitat: “L'educació és l'arma més poderosa que pots utilitzar per canviar el món.”

Empatia: “Em trobo aquí davant teu, no com a profeta, sinó com un humil servent de vosaltres, el poble. Els vostres sacrificis incansables i heroics han fet possible que estigués aquí avui. Jo, per això col·loqueu els anys restants de la meva vida a les mans”.

Visió: “El poder de la imaginació va crear la il·lusió que la meva visió anava molt més enllà del que realment podia veure a simple vista”.

Paciència: “La paciència està esperant, no esperant passivament. Però seguir endavant quan la marxa és dura i lenta”.

Mostra més
Mostra menys

Londolozi Photographic Safari

Londolozi és la llar del safari fotogràfic i ha estat reconegut durant molt de temps com un lloc privilegiat per a la fotografia de fauna salvatge, especialitzada en els grans gats. Increïble llum, paisatges diversos i una gran quantitat de fauna africana configuren l'escenari d'un teatre fotogràfic insuperable.

Hi ha moltes maneres d'aprofitar aquesta increïble ubicació.


El Vehicle Privat
Per al veterà fotogràfic, o qualsevol persona que estigui buscant privacitat mentre estigui en cotxe de joc, volent un vehicle completament a si mateixos.

Es pot reservar un vehicle de safari privat per a particulars i famílies. Un equip dedicat de Ranger i Tracker se centrarà en adaptar l'experiència de safari al voltant de les necessitats i interessos específics del convidat (per exemple, birding, botànica, grans gats, fotografia, etc.). Això és ideal per a persones de seguretat amb experiència o per a aquells que gaudeixen d'una mica més de privacitat.

Inclòs:

Un matí i una tarda de joc per dia
Un equip dedicat Ranger i Tracker


L'experiència fotogràfica de la vida silvestre londolozi
Perfecte per a fotògrafs principiants i entusiastes que volen convertir la fotografia en el focus principal del seu safari. Per a aquesta opció de safari, us acompanyarem amb un tutor fotogràfic que us atendrà tant en el camp com en el postprocés i edició.

Londolozi és conegut a tot el món com una destinació que ofereix notables oportunitats fotogràfiques de vida silvestre i és el lloc perfecte per aprendre i elaborar aquesta increïble forma d'art.

Inclòs:

Un vehicle de safari privat
Tutor fotogràfic professional amb coneixements avançats en:
La càmera i els millors ajustos
Posicionament del vehicle
Expertesa en l'ús de la llum (especialment condicions de poca llum)
Post processament i organització de la imatge
Un equip dedicat de Ranger i Tracker centrat en aconseguir-te en les millors posicions fotogràfiques possibles
Accés complet a l'estudi de fotografia Londolozi per a postprocés i edició.
Aquest tipus de safari s'ha de sol·licitar i reservar abans de l'arribada


Lloguer de material fotogràfic
L'estudi fotogràfic ofereix als hostes la possibilitat de llogar multitud de cossos fotogràfics de nivell professional, lents i accessoris. Enrere han quedat els dies d'equipar equips de càmeres pesades a tot el món. Ara és tan simple com pre-reserva del seu equip i trobar-lo llest per al seu ús a la seva arribada a la casa de camp.

Els fotògrafs per primera vegada també poden provar les últimes configuracions de lents de teleobjectiu i cos sol·licitant l'equip a la casa de camp. Si vols capturar un primer pla d'un lleopard en un arbre, una àguila de peix en vol o zebres que es preparen entre si, l'estudi fotogràfic té l'objectiu adequat per aconseguir el tret perfecte.


L'Estudi Fotogràfic, situat a Londolozi- és molt popular entre els hostes de Londolozi, que són capaços de dirigir i produir el seu propi treball creatiu. Amb la matrícula d'un instructor qualificat de Lightroom, podeu passar temps entre les unitats de joc editant i imprimint les vostres millors fotografies de safari en llenç de gran format o paper fotogràfic d'alta qualitat, juntament amb les fotografies editades finals en un llapis de memòria.

Londolozi Estudi Fotogràfic d'un cop d'ull

Obert tots els dies (reserva prèvia)
Editeu les vostres imatges utilitzant Lightroom CC a l'última pantalla de retina de pantalla ampla iMacs: un procés increïble que milloraria qualsevol foto de vida silvestre
Imprimeix les teves imatges personals en llenç de gran format o paper fotogràfic
Prengui els seus trets editats amb vostè en un llapis de memòria

Mostra més
Mostra menys

Formulari de consulta

Londolozi Founders Camp

*Camps obligatoris

Nom *
Cognom *
Correu electrònic *
Número de telèfon *
País de residència
Ciutat
Sortida aproximada
Núm. de dies
Comentaris o preguntes