WeTu Analytics

The Outpost

Game Drives

La concessió privada Makuleke, que abasta unes vastes 26.500 hectàrees, és coneguda com l'Edèn de Kruger. Pafuri, on resideix aquest santuari, presumeix d'un notable 80% de la biodiversitat que es troba a l'expansiu Parc Nacional de Kruger. Tot i que podeu i molt probablement veureu membres del gran 5 mentre us allotgeu aquí, és la vida dels ocells, la història i el paisatge el que capta l'atenció dels nostres convidats.

Aquí, estem especialitzats en l'art del “safari lent”, un viatge immersiu a través del veritable desert africà, on trobareu no només el Big 5 sinó també amb l'encantador Petit 5 i tot el que hi ha al mig. Aquesta regió és coneguda per acollir alguns dels ramats més grans de búfals i elefants de Sud-àfrica, testimoni dels seus terrenys fèrtils alimentats per la convergència de tres rius al Triangle de Pafuri. Aquest sòl ric en nutrients és un refugi per a una sèrie de fauna salvatge, des de gracioses empales, nyala esquiu, i majestuosos eland fins a les icòniques salvatges. La Concessió Privada Makuleke és una porta d'entrada a moments encesos de descobriment que desperten noves passions i aprofundeixen la vostra connexió amb allò salvatge.

Mostra més
Mostra menys

Bush Walks

Submergeix-te en la remota i intacta Concessió Privada Makuleke. A The Outpost, ens endinsem més profundament en una experiència de safari africà més autèntica. Aquí, entraràs a la natura a peu, forjant una connexió amb el regne animal en el seu hàbitat verge. Descobreix l'encantador món de la vida dels ocells, únic d'aquest racó de Sud-àfrica (un paradís absolut dels ocells). Aventura't a través de paisatges que desafien el temps, incloent el bosc d'arbres de febre més gran de l'hemisferi sud i l'antiga gola de Lanner, una meravella geològica immerescuda en la història. Submergeix-te en el ric tapís de la cultura del poble Makuleke, ja que els nostres guies coneixedors comparteixen la seva saviesa sobre els tresors medicinals que s'amaguen entre la flora autòctona.

Mostra més
Mostra menys

Formulari de consulta

The Outpost

*Camps obligatoris

Nom *
Cognom *
Correu electrònic *
Número de telèfon *
País de residència
Ciutat
Sortida aproximada
Núm. de dies
Comentaris o preguntes