WeTu Analytics

Wilderness Magashi

Lloc: situat a la península de Magashi, Wilderness Magashi mira sobre el llac escènic Rwanyakazinga, cap a les muntanyes Mutumba a l'oest. Wilderness La casa de Magashi és 6 000 hectàrees d'ús exclusiu (14 826 acres) del Parc Nacional d'Akagera, com la mateixa Rwanda, una història miraculosa de supervivència i regeneració. Situat al nord-est del país, Akagera va ser devastat pel genocidi de 1994 i les seves seqüeles, amb un augment de la caça furtiva i els retornats que s'instal·laven amb el seu bestiar en terres del parc. Durant els últims deu anys, el parc ha estat rehabilitat significativament i avui ofereix una de les experiències de safari més emocionants d'Àfrica.

Vida silvestre: ple de joc de planes, Akagera ara també compta amb una població sana de lleons, que van ser reintroduïts al parc el 2015 després d'una absència de 20 anys. El rinoceront negre es va reintroduir el 2017 i el rinoceront blanc el 2021. Els clients tenen l'oportunitat de veure una gran varietat de fauna en unitats de joc guiades amb experiència i excursions amb vaixell. Al costat occidental de la península, sovint es poden veure pasturant waterbuck, impala i warthog, mentre que al flanc oriental, eland freqüenten la vora del llac. La riba en si ofereix vistes d'hipopòtam, grans cocodrils i una oportunitat de toros elefants. Altres albiraments poden incloure búfal, girafa, hiaena tacada, zebra, topi, roan i eland — i sovint fins i tot el lleopard altrament esquiu. El parc compta amb una impressionant 520 espècies d'aus.

Allotjament: L'ambient íntim i relaxat del campament és més benvingut després d'una estada a la bulliciosa capital, Kigali, o després d'un emocionant passeig de goril·les al Parc Nacional dels Volcans. Prevalen els tons terrosos amb tocs de rosa, igual que l'autèntica hospitalitat ruandesa. Sis allotjaments espaiosos i lluminosos ofereixen vista ininterrompuda sobre el llac Rwanyakazinga. La zona principal consta d'una luxosa zona d'estar i menjador, bar i piscina, així com una coberta de visió expansiva amb fogonet convivencial. El personal càlid i acollidor de Wilderness Magashi els encanta compartir el seu sopar tradicional de Kugisha amb els hostes, acompanyat de cançons i històries ramaderes.

Propòsit: Wilderness Magashi es va establir en col·laboració amb el Rwanda Development Board (RDB) i African Parks, afermant el nostre compromís amb el turisme de conservació sostenible i autèntic pioner a Rwanda. El nostre propòsit principal aquí és ajudar a conservar l'últim ecosistema de sabana protegida de Rwanda, i espècies com el rinoceront negre, així com la rara i esquiva factura de sabates. A més, la nostra presència al Parc Nacional d'Akagera contribuirà a permetre que sigui autosuficient econòmicament per primera vegada.

Punts de Venda Únics

Oportunitat ideal i excel·lent combinació al país per a una experiència de goril · la extraordinària mentre es troba a Bisate Lodge amb un espectacular safari de sabana a Wilderness Magashi
L'única zona d'ús exclusiu del Parc Nacional d'Akagera, que permet safaris privats facilitats per guies experts només per als hostes Wilderness
Veure especials de l'Àfrica Oriental, tant de vida d'aus com de vida silvestre (la buscada factura de sabates, topi i Defassa watercuk, girafes Masai), des de les unitats de joc guiades expertes o viatges en vaixell (els seients de “doble coberta” en els vaixells permeten la visualització de jocs de major elevació)
Citizen Scientist - Es recomana als convidats a unir-se a nosaltres en el nostre propòsit convertint-se en 'Citizen Scientists' participant en identikits de depredadors i estudis de moviment

Mostra més
Mostra menys

Formulari de consulta

Wilderness Magashi

*Camps obligatoris

Nom *
Cognom *
Correu electrònic *
Número de telèfon *
País de residència
Ciutat
Sortida aproximada
Núm. de dies
Comentaris o preguntes