WeTu Analytics

Wilderness Magashi

Twin/Double Tents

(8 habitacions)

Magashi ofereix vuit habitacions àmplies amb bany de tela que reten homenatge a la cultura ruandesa.

Els interiors tenen una sensació tradicional i elegant de l'Àfrica Oriental i presenten artefactes d'origen local. Amb un disseny dissenyat per maximitzar les vistes glorioses sobre el llac Rwanyakazinga, els hostes poden veure elefants que es desplacen tranquil·lament al llac, i gracioses girafes i altres jocs d'alimentació més enllà, al descobert.

El renaixement de Rwanda ha inspirat una fusió de dissenys i art tradicionals i moderns, que es poden veure a tot el campament. Un d'aquests és una forma d'art anomenada 'Imigongo'. Es va originar a la Província Oriental de Rwanda, i es coneix formalment com 'Igisaka Cy'imigongo'. Es compon de patrons i dissenys lineals en blanc, blanc i ocre, gravats sobre una superfície de rajola de fem de vaca. En decoració, aquestes instal·lacions creen característiques sorprenents.

El caqui també s'utilitza de manera molt destacada en tots els interiors, afegint un toc safari tradicional. Accents de rubor a les mosquiteres, coixins i cadires es teixeixen en una sensació més contemporània.

Mostra més
Mostra menys

Formulari de consulta

Wilderness Magashi

*Camps obligatoris

Nom *
Cognom *
Correu electrònic *
Número de telèfon *
País de residència
Ciutat
Sortida aproximada
Núm. de dies
Comentaris o preguntes