WeTu Analytics

Wilderness Magashi

Wilderness Magashi – Game Drives

Akagera comprèn algunes de les sabanes més pintoresques de l'Àfrica Oriental - planes obertes, boscos, llacs, pantans i muntanyes baixes herboses - amb Wilderness Magashi és l'única àrea de concessió privada al parc. La llar d'una de les densitats més altes de l'hipopòtam d'Àfrica, va reintroduir el rinoceront negre oriental i el lleó, així com la sitatunga secreta. Els hostes poden participar en els esforços de conservació, incloent el seguiment i identificació dels lleons i lleopards de la zona mitjançant l'ús d'identikits.

Mostra més
Mostra menys

Wilderness Magashi – Night Drives

Després de la visualització del joc fosc amb focus filtrats li permeten trobar animals nocturns intrigants. Típicament vist pot incloure hiaena tacada, civet, geneta, mangosta, mussols i nightjars. O fins i tot l'enigmàtic lleopard. Amb unitats de joc de dia i de nit en oferta, explorar a Wilderness Magashi és realment extraordinari.

Mostra més
Mostra menys

Wilderness Magashi – Boating *

La nàutica en creuers de pantà, amb seients 'doble tardo' per a la visualització del joc de major elevació, és una excel·lent manera de veure les aus aquàtiques i molts altres animals aquàtics vistos al voltant del bell llac Rwanyakazinga.

* Possible durant tot l'any.

Mostra més
Mostra menys

Wilderness Magashi – Fishing

Pesca en base de captura i alliberament només, tot l'any, amb el campament proporcionant un petit estoc de canyes i bobines bàsiques.

Mostra més
Mostra menys

Wilderness Magashi – Birding

Després d'un esmorzar d'hora al campament, prepara't per a una emocionant experiència d'observació d'ocells. El Parc Nacional d'Akagera és reconegut com una de les millors zones d'ocells del món amb més de 500 espècies registrades aquí. Un recompte d'ocells comparable amb el Parc Nacional Kruger més gran. Les rareses inclouen el gonolek de papir (restringit als pantans de papir), la barbeta de cara vermella localitzada i la mosca de pantà.

Mostra més
Mostra menys

Wilderness Magashi – Conservation & Community

Amb una petjada lleugera, Wilderness Magashi és 100% alimentat per energia solar i completament lliure de plàstic d'un sol ús. A més del nostre compromís amb la conservació i les operacions sostenibles, estem encantats d'haver creat un Children in the Wilderness (CITW) Eco-Club a l'Escola Primària d'Akayange, prop de la Porta Nord d'Akagera. Altres iniciatives d'empoderament de la comunitat inclouen la contractació local, amb un terç del personal contractat de les comunitats circumdants, amb formació contínua i desenvolupament oferts per garantir que el personal pugui créixer en funcions d'alt nivell. A més, el campament dóna suport a cooperatives comunitàries locals que fabriquen bosses de dinar per als hostes, embolcalls de cera d'abella kitenge, espelmes per a les taules de menjador i bitllets de fusta tallats.

Mostra més
Mostra menys

Wilderness Magashi – Wilderness & Olympus, A Visionary Partnership *

El 2018 Wilderness va unir forces amb Olympus en una emocionant associació per millorar la nostra experiència de fotografia de vida silvestre en campaments. El resultat d'aquesta associació ha produït increïbles imatges preses per hostes, guies i gestors de campaments per igual.

Olympus Photo Hubs, instal·lats en campaments seleccionats, permeten als nostres hostes l'oportunitat de capturar les seves imatges mentre els nostres guies fotogràfics Wilderness ajuden a compartir consells sobre la millor manera de capturar aquests poderosos moments salvatges.

* Experiència Olympus Photo Hub depenent de la disponibilitat de la càmera.

Mostra més
Mostra menys

Formulari de consulta

Wilderness Magashi

*Camps obligatoris

Nom *
Cognom *
Correu electrònic *
Número de telèfon *
País de residència
Ciutat
Sortida aproximada
Núm. de dies
Comentaris o preguntes