WeTu Analytics

Wilderness Magashi

Destacats

Combina un safari de sabana Magashi Wilderness amb el trekking de goril·les per a una experiència magnífica al país d'Àfrica Oriental.
Com a única zona salvatge privada del Parc Nacional d'Akagera, les 6.000 hectàrees d'ús exclusiu de Magashi (14.826 acres) ofereixen experiències de hostes premium i íntimes.
Una terra d'hàbitats fenomenalment diversos, aquest és el país de grans partides. Els clients poden observar lleons, lleopards, rinoceronts blancs i negres, elefants, búfals, girafes, zebres i hipopòtams.

Lloc: Wilderness Magashi és una imatge perfecta. Situat a la península de Magashi, té vistes a les aigües brillants del llac Rwanyakazinga i les muntanyes Mutumba, a l'oest. Situat al Parc Nacional d'Akagera —la zona humida protegida més gran del centre d'Àfrica—, és l'últim refugi restant de Ruanda per a espècies de sabana, i explica una història de supervivència i regeneració, molt semblant a la mateixa Ruanda.

Experiència: Amb 11 tipus d'hàbitat diferents, no només és excepcional la visualització de jocs al Parc Nacional d'Akagera, sinó que el seu espectacular paisatge afegeix a l'experiència única. Les planes obertes són els terrenys de caça d'una població sana de lleons. L'elefant i l'hipopòtam troben consol als terrenys pantanosos i als llacs, mentre que les elegants girafes masai naveguen pels boscos.

I amb hàbitats diversos arriba la varietat. Els hostes gaudeixen d'emocionant visualització de jocs en vaixell en seients elevats per a visionats sense obstacles. Les unitats de joc ofereixen als hostes l'oportunitat d'ajudar als nostres esforços de conservació, mitjançant el seguiment i identificació dels lleons i lleopards de la zona mitjançant l'ús d'identikits. A la nit, escolteu les cançons i les històries de la terra durant un sopar tradicional de Kugisha al voltant d'un foc roent amb amics vells i nous.

Finalitat: Vam fer història a Magashi quan ens vam associar amb la Junta de Desenvolupament de Rwanda i els parcs africans. Des de la seva obertura el 2019, dos dels nostres guies es van convertir en els primers ruandesos a rebre una cobejada qualificació FGASA. Avui, el renaixement d'Akagera és una història d'èxit de conservació extraordinària.

Wildlife: Wilderness Magashi acull una vegada més una gran quantitat de depredadors àpex i les seves preses, oferint una acció dramàtica de joc. Hi ha entre 15 i 20 lleopards, una població de lleons sana, rinoceronts blancs i negres, i es poden veure elefants esquitxant-se al llac des de la coberta.

Compte amb el waterbuck, la impala i el warthog que pasturen al costat occidental de la península, mentre que al costat oriental sovint es veuen els eland a la vora de la riba, així com hipopòtams, cocodrils i bous d'elefants. Les sitatunga secretes proporcionen albiraments emocionants a la vora de l'aigua.

Altres observacions poden incloure búfals, girafa masai, hiena tacada, zebra, topi, roan, waterbuk Defassa i eland — i unes impressionants 520 espècies d'ocell, incloent albiraments ocasionals de la rara cigonya de sabates.

Wilderness Magashi: Situat a la vora de les aigües escumoses del llac Rwanyakazinga, Magashi és espectacular. Un preciós santuari per respirar, després d'una emocionant excursió amb goril·les al Parc Nacional dels Volcans o d'una estada a la bulliciosa capital de Kigali. Intimes i luxoses, les vuit espaioses suites tendes decorades en tons suaus i terrosos, us donen la benvinguda en un país de meravelles safari d'Àfrica Oriental per excel·lència.

Les zones principals consisteixen en un elegant saló, zona de menjador, bar i piscina: cada racó compta amb vistes glorioses, mentre que l'àmplia coberta de vista és l'escenari perfecte per a persones de sol, observació de fauna salvatge i narració al recinte de foc convivencial.

Mostra més
Mostra menys

Formulari de consulta

Wilderness Magashi

*Camps obligatoris

Nom *
Cognom *
Correu electrònic *
Número de telèfon *
País de residència
Ciutat
Sortida aproximada
Núm. de dies
Comentaris o preguntes