WeTu Analytics

MS Thomas Hardy

Suites (Diamond Deck, Ruby Deck, Emerald Deck)

Aquestes suites excepcionalment equipades són generosament espaioses, totes amb un bany de marbre brillant amb una potent dutxa de vidre amb un gran capçal de dutxa efecte pluja. La zona d'estar disposa de dues cadires i una taula, mentre que una càmera de proa transmet imatges en directe de l'evolució del vaixell al televisor de pantalla plana. La suite disposa d'aire condicionat individual, assecador de cabell, caixa forta, minibar, telèfon i instal·lacions per preparar te i cafè. Suites a les cobertes Diamond (superior) i Ruby (mig) tenen balcons francesos amb portes corredisses de vidre de pis panoràmic al sostre portar la vida al costat del riu tan poc a prop

Mostra més
Mostra menys

Superior Suites (Diamond Deck, Ruby Deck)

Les Suites Superior es troben a les cobertes de Ruby (mig) i Diamond (superior). Aquestes suites són substancialment més grans que les suites regulars amb l'espai addicional dedicat a la sala d'estar. Els mobles i els accessoris són idèntics als de les suites habituals. Cada suite disposa d'un bany de marbre brillant amb una potent dutxa de vidre amb un gran capçal de dutxa efecte pluja, dues cadires i una taula i una càmera de proa que transmet imatges en directe del progrés del vaixell al televisor de pantalla plana. També inclouen aire condicionat individual, assecador de cabell, caixa forta, minibar, telèfon i la comoditat de preparar te i cafè. Panoràmica pis a sostre portes corredisses de vidre amb vistes al paisatge que passa completar la imatge.

Mostra més
Mostra menys

Deluxe Balcony Suites (Diamond Deck)

Les Deluxe Balcony Suites són cinquanta per cent més grans que les suites estàndard, permetent una sala d'estar encara més generosa. A més, els clients podran gaudir d'un balcó exterior privat amb taula i cadires. Amb els mateixos accessoris que les suites estàndard, exquisidament i luxosament designats al més alt nivell, a més de barnussos de cotó suau i sabatilles de cortesia afegint el toc final, aquesta suite és l'epítom de luxe creuer fluvial.

Mostra més
Mostra menys

Formulari de consulta

MS Thomas Hardy

*Camps obligatoris

Nom *
Cognom *
Correu electrònic *
Número de telèfon *
País de residència
Ciutat
Sortida aproximada
Núm. de dies
Comentaris o preguntes