WeTu Analytics

Norwegian Gem

The Haven 3-Bedroom Garden Villa

Aquestes meravelloses vil·les de jardí tenen capacitat per a vuit persones amb tres dormitoris independents, cadascun amb un llit King o Queen i un bany de luxe. Amb una sala d'estar, menjador i increïble jardí privat amb banyera d'hidromassatge, els clients tindran més que suficient espai per estendre's i relaxar-se. S'ofereix accés a la zona de pati privat i servei de majordom i conserge les 24 hores.

Mostra més
Mostra menys

The Haven Deluxe Owner's Suite with Large Balcony

Amb una sala d'estar, menjador, paret de finestres amb llit king-size i bany de luxe, els clients tindran una experiència inoblidable en aquesta suite amb capacitat per a quatre persones i inclou accés a la zona privada del pati. També hi ha un balcó gran amb una vista increïble i un servei de majordom i conserge.

Mostra més
Mostra menys

The Haven Owner's Suite with Large Balcony

Aquests luxosos propietaris suites inclouen un dormitori independent amb un llit king size i un bany de luxe amb dutxa independent, a més de la sala d'estar, el menjador i els grans balcons privats amb vistes increïbles. Tenen capacitat per a quatre persones i els clients tenen accés a la zona privada del pati. S'inclou un servei de majordom i consergeria.

Mostra més
Mostra menys

The Haven 2-Bedroom Family Villa with Balcony

Fins a sis persones poden gaudir d'aquestes viles perfectes per a famílies amb nens. Tenen un dormitori amb un llit gran i un bany i dutxa de luxe, així com un dormitori per a nens separat. També hi ha una zona d'estar, una zona de menjador i un balcó privat. Els clients tenen accés a la zona del pati privat. S'inclou un servei de majordom i consergeria.

Mostra més
Mostra menys

The Haven Courtyard Penthouse with Balcony

Aquests àtics Pati fan que per a una experiència de creuer increïble. Dormen tres, amb un dormitori amb un llit gran, banyera i dutxa de luxe i roba de llit addicional per dormir un hoste addicional. També hi ha una zona d'estar, zona de menjador, balcó privat i accés a la zona de pati privat. S'inclou un servei de majordom i consergeria.

Mostra més
Mostra menys

2-Bedroom Family Suite with Balcony

Aquests luxosos àtics són perfectes per a tota la família amb espai per a sis persones. Cada àtic inclou un dormitori amb un llit gran i un dormitori infantil independent, a més de la zona d'estar, menjador, balcó privat i bany de luxe amb dutxa independent. S'inclou un servei de majordom i consergeria.

Mostra més
Mostra menys

Forward-Facing Penthouse with Balcony

Aquests increïbles àtics tenen capacitat per a tres persones i disposen d'un dormitori amb llit de matrimoni i bany i dutxa de luxe. També s'inclouen una zona d'estar, zona de menjador i gran balcó privat que ofereix una vista increïble. S'inclou un servei de majordom i consergeria.

Mostra més
Mostra menys

Aft-Facing Penthouse with Balcony

Perfecte per a una escapada romàntica, aquests fabulosos àtics dormen fins a tres amb un dormitori amb llit de matrimoni i banyera i dutxa de luxe, a més de la zona d'estar, zona de menjador i gran balcó privat. S'inclou un servei de majordom i consergeria.

Mostra més
Mostra menys

Aft-Facing Mini-Suite with Balcony

Aquestes mini-suites tenen capacitat per a quatre persones, convertint-les en famílies amb nens. Disposen de dos llits inferiors que es converteixen en un llit gran, així com una zona d'estar, bany de luxe amb dutxa i roba de llit addicional per dormir dos convidats addicionals. Com que són suites orientades a popa, la vista des del balcó privat és realment increïble.

Mostra més
Mostra menys

Mid-Ship Mini-Suite with Balcony

Amb capacitat per a quatre persones, aquestes mini-suites inclouen dos llits inferiors que es converteixen en un llit gran, així com una zona d'estar, bany de luxe amb dutxa, roba de llit addicional per dormir dos hostes addicionals i un balcó privat amb una gran vista. Com que és una suite de mig vaixell, els clients tindran fàcil accés a tot a bord.

Mostra més
Mostra menys

Mini-Suite with Balcony

Fins a quatre persones poden allotjar-se en aquestes mini-suites que disposen de zona d'estar, bany de luxe amb dutxa, dos llits inferiors que es converteixen en un llit gran i roba de llit addicional per dormir dos hostes addicionals. També hi ha un balcó privat per gaudir de la increïble vista.

Mostra més
Mostra menys

Sail Away Mini-Suite

Una mini-suite Sail Away garanteix una sala d'estador de Mini-Suite o millor. Aquests estraterooms poden estar en qualsevol coberta i assignats fins a un dia abans de l'embarcament. Mentre que aquestes sales de pàdelles tenen balcons, les vistes poden ser totalment o parcialment obstruïdes.

Mostra més
Mostra menys

Aft-Facing Balcony

Els clients gaudiran de cada centímetre d'aquestes sales de pàdelles, amb espai suficient per dormir fins a quatre persones. Els dos llits inferiors es poden convertir en un llit de mida gran i el sofà convertible es treu per dormir dos més. També tindrà una zona d'estar i portes de vidre de terra a sostre que s'obren a un balcó privat. Com que aquestes són orientades a popa, la vista des del balcó és veritablement inoblidable.

Mostra més
Mostra menys

Family Balcony

Ideal per a tota la família, aquestes sales tenen capacitat per a quatre persones amb dos llits inferiors que converteixen en un llit gran, un llit Pullman i un sofà llit individual. També s'inclouen una zona d'estar i portes de vidre de terra a sostre que s'obren a un balcó privat.

Mostra més
Mostra menys

Mid-Ship Balcony

Aquestes sales de la nau mitjana tenen capacitat per a quatre persones i disposen de dos llits inferiors que es converteixen en un llit gran, un Pullman i un sofà llit individual. També s'inclouen una zona d'estar i portes de vidre de pis a sostre que s'obren a un balcó privat amb una vista fantàstica. Com que són mitjans del vaixell, els clients tindran fàcil accés a tot a bord.

Mostra més
Mostra menys

Balcony

Les sales d'estar del balcó disposen de dos llits inferiors que es converteixen en un llit gran, un Pullman i un sofà llit individual. També s'inclouen una zona d'estar i portes de vidre de terra a sostre que s'obren a un balcó privat.

Mostra més
Mostra menys

Sail Away Balcony

Un estrateroom vela lluny balcó garanteix una sala d'estateroia Balcó o millor. Aquests estraterooms poden estar en qualsevol coberta i assignats fins a un dia abans de l'embarcament. Mentre que aquestes sales de pàdelles tenen balcons, les vistes poden ser totalment o parcialment obstruïdes.

Mostra més
Mostra menys

Family Oceanview Picture Window

Aquestes sales tenen grans finestres d'imatge amb vistes increïbles i poden adaptar-se còmodament fins a quatre convidats, cosa que els fa perfectes per a famílies. Dos llits inferiors es converteixen en un llit gran i es proporciona roba de llit addicional per allotjar fins a dos hostes més.

Mostra més
Mostra menys

Oceanview Picture Window

Aquestes habitacions Oceanview tenen prou espai per a un màxim de tres persones i inclouen dos llits inferiors que es converteixen en un llit gran i roba de llit addicional per allotjar un hoste addicional. Els clients també tindran una vista increïble per gaudir des de la gran finestra d'imatge, juntament amb servei d'habitacions i moltes més comoditats.

Mostra més
Mostra menys

Mid-Ship Oceanview Picture Window

Es poden allotjar fins a tres persones en aquestes Oceanview Staterooms que inclouen dos llits inferiors que es converteixen en un llit gran i roba de llit addicional per allotjar un hoste addicional, així com una finestra d'imatge per gaudir de la vista. Aquestes sales són allotjaments de mitja nau, cosa que significa que els hostes tindran fàcil accés a tot a bord.

Mostra més
Mostra menys

Mid-Ship Oceanview Porthole Window

Es poden allotjar fins a quatre persones en aquestes Oceanview Staterooms que inclouen dos llits inferiors que es converteixen en un llit gran i roba de llit addicional per allotjar fins a dos hostes més, així com un ull de bou per gaudir de la vista. Aquestes sales són allotjaments de mitja nau, cosa que significa que els clients tenen fàcil accés a tot a bord.

Mostra més
Mostra menys

Oceanview Porthole Window

Es poden allotjar fins a quatre persones en aquestes Oceanview Staterooms que inclouen dos llits inferiors que es converteixen en un llit gran i roba de llit addicional per allotjar fins a dos hostes més, així com un ull de bou per gaudir de la vista.

Mostra més
Mostra menys

Obstructed Oceanview

Aquestes esterooms Oceanview dormir fins a quatre convidats i tenen una finestra d'imatge o ull de bou, amb una vista obstruïda. Es proporcionen dos llits inferiors que es converteixen en un llit gran i roba de llit addicional per allotjar fins a dos hostes més.

Mostra més
Mostra menys

Sail Away Oceanview

Una sala d'estaderosió de vela lluny Oceanview garanteix una sala d'estateroia Oceanview o millor. Aquestes sales de pàdols poden tenir ulls de bou o finestres d'imatge i la vista pot ser totalment o parcialment obstruïda. Poden ser en qualsevol baralla i assignats fins a un dia abans de l'embarcament.

Mostra més
Mostra menys

Family Inside

Aquests esterooms interior són la forma més assequible per a tota la família de creuer. Disposen de capacitat per a quatre persones amb dos llits inferiors que es converteixen en un llit gran i roba de llit addicional per allotjar fins a dos hostes més. I per descomptat, servei d'habitacions i moltes altres comoditats.

Mostra més
Mostra menys

Mid-Ship Inside

Amb capacitat per a quatre persones, aquestes Staterooms Inside disposen de dos llits inferiors que es converteixen en un llit gran i roba de llit addicional per allotjar fins a dos hostes més. Aquestes sales són de mig vaixell, de manera que els clients tenen fàcil accés a tot a bord.

Mostra més
Mostra menys

Inside

Aquests esterooms dins són la forma més assequible de creuer. Hi ha capacitat per a quatre persones i inclouen dos llits inferiors que es converteixen en un llit gran i, per descomptat, tindràs servei d'habitacions i moltes altres comoditats.

Mostra més
Mostra menys

Sail Away Inside

Un estrateroom de vela lluny interior garanteix una sala d'estateroia interior o millor. Aquests estraterooms poden estar en qualsevol coberta i assignats fins a un dia abans de l'embarcament.

Mostra més
Mostra menys

Formulari de consulta

Norwegian Gem

*Camps obligatoris

Nom *
Cognom *
Correu electrònic *
Número de telèfon *
País de residència
Ciutat
Sortida aproximada
Núm. de dies
Comentaris o preguntes