WeTu Analytics

MSC Orchestra

L'Ibiscus

Situat a la coberta 6, amb capacitat per a 714 persones, L'Ibiscus és el menjador principal superior, obert per sopar només amb seients formals fixos. La carta inclou plats americans, plats italians amb sabors mediterranis i una gran varietat de plats vegetarians.

Mostra més
Mostra menys

Villa Borghese

Villa Borghese, un dels dos menjadors principals del vaixell, està situat a la coberta 5, amb capacitat per a 720 persones i està obert per esmorzar, dinar i sopar. El menú d'esmorzar inclou una varietat de plats típics d'esmorzar freds i calents, mentre que el dinar i el sopar són àpats de tres plats i també s'ofereixen plats vegans.

Mostra més
Mostra menys

4 Seasons

El 4 Seasons està situat a popa de la coberta 13 i ofereix vista panoràmica sobre el mar i capacitat per a 250 persones. El restaurant només és obert per sopar i la carta d'inspiració italiana inclou una bona selecció de pasta, carns i marisc. Es recomanen reserves.

Mostra més
Mostra menys

Shanghai

El restaurant íntim de Xangai, situat a la coberta de 7 places, serveix especialitats índies, indonèsies, xineses, tailandeses i japoneses.

Mostra més
Mostra menys

La Piazzetta

La Piazzetta és un bufet d'autoservei i pizzeria situat a la coberta 13, amb capacitat per a 349 comensals. El restaurant obre d'hora i el dia comença amb un bufet d'esmorzar calent i fred. El dinar consta d'amanides, carns, peix, pasta, hot dogs, hamburgueses i molt més, i la secció pizzeria obre a les 15h fins a les 19.00 h, quan se serveix un bufet de sopar, que dura fins a les 3:30 h.

Mostra més
Mostra menys

Formulari de consulta

MSC Orchestra

*Camps obligatoris

Nom *
Cognom *
Correu electrònic *
Número de telèfon *
País de residència
Ciutat
Sortida aproximada
Núm. de dies
Comentaris o preguntes