WeTu Analytics

MSC Orchestra

Suites

Les suites disposen de balcó privat i cada suite està equipada amb un llit doble que es pot convertir en dos llits individuals a petició. Les habitacions inclouen aire condicionat, ampli espai d'armari, bany amb banyera, TV interactiva, telèfon, minibar, caixa forta i accés a internet sense fil de pagament.

Mostra més
Mostra menys

Balcony Stateroom

Les esterooms Balcó estan equipades amb un llit doble que es pot convertir en dos llits individuals a petició. Les habitacions inclouen aire condicionat, ampli espai d'armari, bany amb banyera, TV interactiva, telèfon, minibar, caixa forta i accés a internet sense fil de pagament. Balcó esterooms per a persones amb discapacitat o mobilitat reduïda també estan disponibles i són de mida més gran.

Mostra més
Mostra menys

Ocean View Stateroom

Els Staterooms Ocean View estan equipats amb un llit doble que es pot convertir en dos llits individuals a petició. Les habitacions inclouen aire condicionat, ampli espai d'armari, bany amb banyera, TV interactiva, telèfon, minibar, caixa forta i accés a internet sense fil de pagament. Ocean View Staterooms per a persones amb discapacitat o mobilitat reduïda també estan disponibles i són de mida més gran.

Mostra més
Mostra menys

Ocean View with Partial View Staterooms

Les vistes a l'oceà amb vistes parcials estan equipades amb un llit doble que es pot convertir en dos llits individuals a petició. Les habitacions inclouen aire condicionat, ampli espai d'armari, bany amb banyera, TV interactiva, telèfon, minibar, caixa forta i accés a internet sense fil de pagament. Vista sobre l'oceà amb vistes parcials per a persones amb discapacitat o mobilitat reduïda també estan disponibles i són de mida més gran.

Mostra més
Mostra menys

Interior Staterooms

Les esterooms interiors estan equipades amb un llit doble que es pot convertir en dos llits individuals a petició. Les habitacions inclouen aire condicionat, ampli espai d'armari, bany amb banyera, TV interactiva, telèfon, minibar, caixa forta i accés a internet sense fil de pagament. Estatooms interiors per a persones amb discapacitat o mobilitat reduïda també estan disponibles i són de mida més gran.

Mostra més
Mostra menys

Formulari de consulta

MSC Orchestra

*Camps obligatoris

Nom *
Cognom *
Correu electrònic *
Número de telèfon *
País de residència
Ciutat
Sortida aproximada
Núm. de dies
Comentaris o preguntes