WeTu Analytics

Stimela Star

Stimela Star és un tren privat de dormir durant la nit connectat a les cascades Victoria fins al tren de passatgers Bulawayo. L'estrella et transportarà amb gran comoditat i un munt d'estil antic durant la nit des de Vic Falls i et despertaràs descansat i relaxat preparat per a la teva aventura al Parc Nacional de Hwange.

A l'Estrella gaudireu de refrigeris i sopars, i de l'entreteniment que ofereixen els seus guies al saló on podreu gaudir d'un cafè o d'una copa després de sopar, abans de retirar-vos a la cabina privada per dormir, on us podreu relaxar per dormir d'una manera única només per viatjar amb tren.

L'estrella de Stimela estarà vinculada en les dates de sortida programades al tren de passatgers nocturn que transcorre cada nit entre les Cascades Victoria i Bulawayo. El tren està impulsat per una locomotora dièsel-elèctrica, tirant del nostre material rodant que es remunta a la dècada de 1950 El Stimela Star selecciona i actualitza el millor dels millors entrenadors de la Premier Class de NRZ, clàssics de la màxima època dels viatges ferroviaris en aquest país.

Mostra més
Mostra menys

Formulari de consulta

Stimela Star

*Camps obligatoris

Nom *
Cognom *
Correu electrònic *
Número de telèfon *
País de residència
Ciutat
Sortida aproximada
Núm. de dies
Comentaris o preguntes