WeTu Analytics

Radiance Of The Seas

Interior Staterooms

Estanderooms interiors estan disponibles en mides estàndard i grans, i alguns ofereixen un balcó virtual. sales de pàdoms accessibles estan disponibles en les dues mides. Aquestes habitacions tenen capacitat per a quatre persones i disposen de llits individuals que es poden convertir en llits dobles; bany privat i comoditats confortables. Els llits Pullman estan disponibles en sales d'estar amb tres o quatre persones.

Mostra més
Mostra menys

Ocean View Staterooms

Els Staterooms Ocean View ofereixen una vista impressionant i disposen de llits individuals que es converteixen en un llit Royal King i un bany privat. Algunes habitacions tenen balcó privat i algunes estan equipades amb un sofà o un llit Pullman. Cada estrateroom pot allotjar fins a quatre hostes. Accessible Ocean View Staterooms també estan disponibles.

Mostra més
Mostra menys

Balcony Staterooms

Els Satooms Balcó són espaiosos i tenen capacitat per a quatre persones. Totes les habitacions disposen de dos llits individuals que es converteixen en un llit Royal King, i algunes tenen un llit Pullman i/o sofà llit. Algunes habitacions també poden allotjar un llit desplegable o un Play Yard.

Mostra més
Mostra menys

Suites

La classe Suite inclou suites de dos dormitoris, suites júnior, suites júnior accessibles, Grand Suites, suites dels propietaris i Royal Suites. El Royals Suites disposa d'habitacions separades, avantatges especials i banyeres d'hidromassatge. La majoria de les suites disposen de balcó privat i zones d'estar. Totes disposen de llits individuals que es converteixen en llits Royal King. Algunes habitacions disposen de llits Pullman i d'altres poden allotjar un llit desplegable i/o Play Yard.

Mostra més
Mostra menys

Formulari de consulta

Radiance Of The Seas

*Camps obligatoris

Nom *
Cognom *
Correu electrònic *
Número de telèfon *
País de residència
Ciutat
Sortida aproximada
Núm. de dies
Comentaris o preguntes