WeTu Analytics

Fugitives' Drift Lodge

Isandlwana Battlefield Tour

Les històries de la guerra anglo-zulu han perdurat i encantat durant gairebé un segle i mig. Les famoses batalles d'Isandlwana i la deriva de Rorke han capturat els interessos i les imaginacions d'innombrables persones durant generacions, com van fer a la Gran Bretanya victoriana.

L'èpica d'Isandlwana va ser una batalla que va sacsejar la Gran Bretanya imperial i va qüestionar la il·lusió de la superioritat europea. Com va superar una força, armada en gran part amb llances i escuts, un exèrcit britànic modern?

La visita surt després de l'esmorzar, a les 7:30. De camí a Isandlwana, els convidats escolten una cinta narrada per David Rattray que dóna un rerefons a la guerra anglo-zulu. Hi ha una parada a les 9:00 per a un descans còmode i per veure el museu a Isandlwana. La conferència sobre el camp de batalla comença a les 9:45 i acaba cap a les 11:30, quan se serveixen refrigeris. Una altra cinta, aquesta vegada que descriu la història dels supervivents i esdeveniments després de la batalla d'Isandlwana, es juga en el camí de tornada a la casa de camp o pensió, tornant a dinar a les 13:00.

Mostra més
Mostra menys

Rorke's Drift Battlefield Tour

Les històries de la guerra anglozulu han perdurat gairebé un segle i mig. La batalla de la deriva de Rorke és una de les batalles més famoses del món de parla anglesa i més tard va ser objecte de la taquilla de Hollywood de 1964, Zulu.

Una banda valenta de soldats britànics, molts malalts i discapacitats, es va mantenir tota la nit contra una força zulu aclaparadora. La xerrada emocionalment carregada de Douglas Rattay cobreix la batalla a la deriva de Rorke a través de les experiències dels soldats individuals que, a través de grans actes de desinteressament i valentia, van aconseguir aguantar davant de tan estranyes probabilitats.

Onze Victoria Crosses i cinc Medalles Distingides de Conducta van ser guardonats per accions a la Drift de Rorke, restaurant l'honor militar britànic i assegurar la seva reputació com un dels estands més notables de la història militar britànica.

La visita a la deriva de Rorke surt a les 15:00. Els clients tenen temps de mirar a través del museu a la deriva de Rorke abans de la conferència comença a les 16:00. Hi ha molt poca caminada involucrada. La conferència conclou un just abans de les 18:00 i els convidats se'ls dóna l'oportunitat de mirar al voltant dels memorials i cementiri abans de tornar a la casa de camp i pensió.

Mostra més
Mostra menys

Guided Walk to the Graves of Melvill and Coghill

El 1879, els britànics van envair Zululand. El centre de les tres grans columnes invasores va forjar el riu Buffalo a la deriva de Rorke. En pocs dies, la invasió del Senyor Chelmsford estava en perill. Part de la seva columna central havia estat gairebé aniquilada a Isandlwana, en una batalla qualificada com un dels majors desastres militars de la història colonial britànica. Alguns supervivents van lluitar de nou a Natal, creuant el poderós riu Buffalo a la deriva dels fugitius.

A pocs centenars de metres de la nostra casa de camp, dos oficials van morir en un intent heroic de salvar el color de la reina del seu regiment, i es van convertir en els primers homes de la història a guanyar les creus Victòria pòstumes. Tenim el privilegi de comptar amb aquests valents homes, els tinents Melvill i Coghill, enterrats on van caure a la nostra propietat.

Uneix-te a una de les nostres passejades guiades diàries gratuïtes fins a les tombes de Melvill i Coghill. El passeig de tombes dura aproximadament una hora i inclou 3 km de vistes impressionants sobre el riu Buffalo i, sovint, trobades amb fauna salvatge. És un passeig relativament fàcil, però sí que implica una curta pujada.

Mostra més
Mostra menys

Battlefield Kids Tour (for under 12's)

La deriva de fugitius és coneguda per oferir recorreguts impressionants en camp de batalla que donen vida a les batalles de la deriva de Rorke i Isandlwana. Aquesta experiència dóna una visió profunda i tangible d'alguns dels camps de batalla més emotius de Sud-àfrica. La deriva de fugitius s'expandeix en aquestes experiències
amb la incorporació de visites dedicades a nens menors de 12 anys.

Mentre que les nostres gires de renom mundial arrenquen amb els pares, recorreguts més curts i interactius a la propietat, dirigits per un guia, s'involucren i inspiraran als seus fills amb històries de la valentia i el coratge dels soldats britànics i guerrers zulu. Aquestes visites aniran seguides per un passeig de joc i una trobada més cultural, que es pot adaptar a les necessitats individuals o edats dels nens.

Mostra més
Mostra menys

Mountain Biking

La deriva de Fugitius té una xarxa cada vegada més àmplia de pista única que va des de la plana fins a l'empinada, tècnica i no tan tècnica. Tenim un munt de pista de Jeep (dues pistes).

Gaudir de vistes impressionants, i veure la varietat de planes joc que viuen a la reserva - com girafa, zebra, blesbok, kudu, wildebeest, impala, i més.

Necessites portar la teva pròpia bicicleta i casc si es tracta d'una activitat que t'interessa.

Mostra més
Mostra menys

Nature Walks

Fugitives Drift Lodge i Guest House es troben enmig dels vessants verds del parc natural de la deriva Fugitives de 2500 hectàrees. La reserva alberga una gran quantitat d'espècies de flora i fauna autòctones, incloent zebra, girafa, diferents tipus d'antílop i aproximadament 300 espècies d'aus.

Aquestes rutes de senderisme es poden gaudir al vostre aire, ja sigui amb o sense un dels nostres guies de camp entrenats.

Les nostres guies informatives estan certificades amb la Field Guide Association de Sud-àfrica i tenen un ampli coneixement de tots els aspectes del nostre bushveld africà. Les visites guiades condueixen al visitant per senders escènics pels voltants de la reserva, alhora que centren l'atenció en la vegetació, l'escorça, el joc (grans i petits!) , ocells, insectes, propietats medicinals i altres fets fascinants.

Els clients poden experimentar la diversitat de la nostra reserva amb seguretat a peu com una activitat relaxada i informativa: la durada i la distància de les passejades es poden adaptar a les preferències individuals de caminar del client, però generalment duren 2 hores, que cobreixen 2 o 3 km.

Mostra més
Mostra menys

Fly Fishing - the Buffalo River

Per a aquells interessats en la pesca amb mosca, la nostra reserva de jocs està vorejada per la gola del riu Buffalo i proporciona un fantàstic lloc de pesca. Passa un matí en un entorn espectacular i tranquil, pescant el Natal Yellow Fish. La nostra guia lliga totes les mosques fetes a mida a la línia per a vostè, i és increïblement informat i experimentat.

Natal Yellowfish, també conegut afectuosament com Scaly (Yellowfish), són un peix d'aigua dolça endèmic de l'est d'Àfrica, i KZN en particular. Poden créixer fins a 65cm de longitud i pesar fins a 4,5 kg. Els són un peix de lluita increïblement fort, i fàcilment prendre una mosca ben deriva.

Cal tenir en compte que el nostre guia de pesca està externalitzat i, per tant, cal reservar excursions de pesca amb antelació. La pesca al riu Buffalo també depèn de la temporada i només es pot fer entre maig i octubre (sent el millor moment juny — setembre).

Tingueu en compte també que tota la pesca és estrictament capturada i alliberada.

Mostra més
Mostra menys

Blood River Battlefield

Una altra excursió emocionant és a Blood River. Aquí és on es va lluitar una batalla entre els Boers i els zulus el 16 de desembre (avui dia festiu a Sud-àfrica), 1838. Aquest viatge val la pena conduir: 64 vagons de bronze sòlids de mida natural ara s'asseuen en el lloc de la batalla i són bastant notables.

Mostra més
Mostra menys

Hartford Library

Per a ús de la conferència: inclou una pausa de te a mig matí, aigua embotellada i menta. El dinar i el te de la tarda estan inclosos en la tarifa durant la nit. Pantalla i projector per al seu ús. El preu es cobra per dia.

Mostra més
Mostra menys

Formulari de consulta

Fugitives' Drift Lodge

*Camps obligatoris

Nom *
Cognom *
Correu electrònic *
Número de telèfon *
País de residència
Ciutat
Sortida aproximada
Núm. de dies
Comentaris o preguntes