WeTu Analytics

Drostdy Hotel

Swimming Pools

Tres piscines cristal·lines, una piscina principal, una a les suites Ferreira i una altra a les Cottages Kromm, conviden els hostes a relaxar-se o relaxar-se.

Els clients poden fer ús de les gandules, para-sols i tovalloles que s'ofereixen. Les piscines s'il·luminen de nit i ofereixen l'oportunitat de banyar-se sota les estrelles.

Mostra més
Mostra menys

Africology Spa

En aquest spa clàssic i sofisticat us espera una relaxació completa. Productes naturals, ecològics i una selecció de tractaments rejovenidors fan de l'experiència Africologia una autèntica delícia.

Mostra més
Mostra menys

Wine Shop

Sud-àfrica és coneguda pels seus excel·lents vins. La nova botiga de vins del Drostdy Hotel ofereix amb orgull vins, entre els millors del país, elaborats per les finques de la família Rupert i comercialitza la majoria a preus de les portes del celler. Tot i que és contemporani, la botiga complementa l'entorn històric en què es troba.

Mostra més
Mostra menys

Camdeboo National Park

El Parc Nacional de Camdeboo envolta gairebé completament la ciutat de Graaff-Reinet, que s'estén des del sud de la serralada Sneeuberg fins a Pearston i Murraysburg. La paraula “Camdeboo” es deriva de la llengua Khoi i significa “piscina verda”. Adequadament, la reserva fa honor al seu nom amb la seva meravellosa bellesa paisatgística. És la llar d'un ampli espectre de fauna i aus, incloent 43 espècies de mamífers i 250 espècies d'aus. Els animals que s'albiren regularment inclouen el steenbok, el springbok, el blesbok i el wildebeest negre, entre d'altres. Curiosament, s'han descobert una sèrie de fòssils a la zona. La reserva també és coneguda pels seus cels nocturns que ofereixen algunes de les millors estrelles del món.

Mostra més
Mostra menys

Valley of Desolation

La Vall de la Desolació, a 14 quilòmetres de Graaff-Reinet, és un exquisit fenomen geològic que es caracteritza per penya-segats i columnes de dolerita que s'eleven a 120 metres del fons de la vall. Aquest és el resultat de molts anys de forces volcàniques i erosives. Aquesta impressionant atracció pot ser absorbida en cotxe, durant les excursions per senders marcats o en llocs de pícnic.

Mostra més
Mostra menys

Helicopter Tours

FlyKaroo Air Services és el primer servei de xàrter d'helicòpters de Graaff-Reinet que porta als hostes en viatges inoblidables pel cel, oferint a vista d'ocell la ciutat i el seu impressionant entorn natural. Hi ha diverses opcions de vol escènics i xàrter, com ara viatges de mig dia, pícnics de destinació i viatges d'anada i tornada.

Mostra més
Mostra menys

Town Tours

Una de les millors maneres d'explorar la quarta ciutat més antiga de Sud-àfrica, la visita guiada diària a peu permet als visitants explorar els punts més fascinants de Graaff-Reinet, incloent diversos monuments nacionals, en una hora i mitja. La visita comença a l'Oficina de Turisme de Graaff-Reinet, situada a l'antic Museu de la Biblioteca, cantonada amb el carrer de l'Església i el carrer Somerset. Ofereix excel·lents oportunitats fotogràfiques i l'oportunitat d'obtenir una visió d'una guia coneixedora.

Mostra més
Mostra menys

Formulari de consulta

Drostdy Hotel

*Camps obligatoris

Nom *
Cognom *
Correu electrònic *
Número de telèfon *
País de residència
Ciutat
Sortida aproximada
Núm. de dies
Comentaris o preguntes