WeTu Analytics

Great Migration Camps

Experiències de fauna 5 estrelles
Great Migration Camps mòbils se centra en l'experiència d'estar a la muntanya i trobar-se amb la fauna salvatge. Les coses importants es fan molt bé: guia de primera classe amb un coneixement integral del terreny, la geologia, la història, la geografia, el medi ambient i les aus i la fauna, vehicles fiables i llocs d'acampada remots i íntims. Les seves necessitats quotidianes no es deixen a l'atzar: un bon cafè, cerveses fredes, dutxes calentes, roba de llit còmoda i saborós menjar sa cuinat a foc obert, se sumen a experiències veritablement inoblidables.

GMC és mòbil

Igual que el més salvatge, el campament mòbil del GMC migra segons els signes i símptomes de la vida a l'arbust, mantenint-se en sintonia amb l'entorn natural, les condicions meteorològiques i on es reuneixen els ramats. El campament és prou petit i prou mòbil per moure la ubicació en un dia i podem anar a qualsevol lloc, des del Serengeti del Nord fins al NP de Mkomazi i més enllà.

Serengeti - Després de la gran migració de Wildebeest

Al Parc Nacional de Serengeti, Great Migration Camps Mobile segueix la migració més salvatge a escala micro, garantint albiraments i experiències migratòries. Els més salvatges migren tot l'any, movent-se en un patró circular que engloba el major sistema ecològic Serengeti/Mara i inclourà NCA, Serengeti, reserves circumdants, Reserva Nacional de Masai Mara i Triangle Mara.

Mostra més
Mostra menys

Formulari de consulta

Great Migration Camps

*Camps obligatoris

Nom *
Cognom *
Correu electrònic *
Número de telèfon *
País de residència
Ciutat
Sortida aproximada
Núm. de dies
Comentaris o preguntes