WeTu Analytics

Great Migration Camps

Meru Migration Tents

Allotjament amb tendes
Dormir sota les Estrelles Serengeti. GMC mòbil té 5 carpes de lona en forma de cúpula resistent a l'aigua, oferint ocupació doble o doble fins a 10 clients. Cada tenda és prou alta com per estar en posició vertical. Hi ha un tendal davanter, finestres laterals i una ventilació interna i mosquiteres. Llits càlids i duradors increïblement còmodes amb Masai Shukas. Matalassos d'escuma de memòria súper gruixuts i coixins per a un gran somni - millor que a casa. Es proporcionen tovalloles. Llanterna solar proporcionada.

Alucions
Cada matí, l'aigua calenta es porta a la vostra botiga per ablucions al lavabo privat. Cap de les tendes està en suite. Fem ús d'un vàter bioquímic, com els que s'utilitzen quan es fa senderisme per la muntanya o un vaixell amb sistema de descàrrega de bombes. No té olor. El nostre bloc d'ablució exterior, disposa de dues cabines de dutxa alimentades per gravetat per fumar a les dutxes calentes cada nit. MILLOR dutxa a l'arbust.

Alimentació i begudes
Great Migration Camps Mobile ofereix 3 àpats al dia. El plat principal per als sopars sol estar format per carn a la brasa a foc obert, un midó o gra i verdures i/o amanida. El pa es cou diàriament. Proporcionem aigua neta filtrada i hi ha una barra d'efectiu per a begudes alcohòliques i refrescs.

Mostra més
Mostra menys

Formulari de consulta

Great Migration Camps

*Camps obligatoris

Nom *
Cognom *
Correu electrònic *
Número de telèfon *
País de residència
Ciutat
Sortida aproximada
Núm. de dies
Comentaris o preguntes