WeTu Analytics

Great Migration Camps

Migration Game Drives - Unlimited

Unitats de joc de dia complet o 2 x mig dia

Situat en el context de la gran migració més salvatge, el nostre campament completament mòbil, autosuficient i respectuós amb el medi ambient pot viatjar a qualsevol lloc del Serengeti depenent de l'època de l'any i de l'etapa i la ubicació de la migració, donant-vos una primera fila establerta a un dels esdeveniments més grans de la Mare Natura. Va ser el científic Anthony R. Sinclair qui va descriure el Serengeti com “la regió més gran de la vida silvestre del món” i els grans camps de migració estan ben posicionats per portar-vos directament al cor de la mateixa.

Mostra més
Mostra menys

Classic Safari Game Drives - Unlimted

Dia complet o 2 unitats de joc de mig dia

La vida silvestre es mou lliurement per tot l'ecosistema Serengeti-Masai Mara, recreant constantment un cicle natural sense edat. Un dels aspectes més destacats de la majoria de les visites al Serengeti són les unitats de vida silvestre i el Serengeti és conegut pel seu bestiar migratori, la seva densa població lleó i les seves bones oportunitats d'observació d'aus.

El Serengeti és una àrea massiva i és pràcticament impossible explorar tot el Parc Nacional en pocs dies, i no hauríeu de provar. Les distàncies són llargues i les carreteres poden ser rugoses, així que esperen un munt de “massatge africà” al llarg del camí. El Serengeti NP és un lloc d'abundància: joc pla, hiena, xacal, guepard, hipopòtam, girafa i molts més.

Hi ha una bona possibilitat de veure els “Cinc Grans”, excepte potser el rinoceront negre esquiu i rar. Cerquem definitivament el Petit Cinc (el lleó de formigues, la tortuga lleopard, la musclosa d'elefant, l'escarabat del rinoceront i el teixidor de búfala), el Cinc lleig (hiena, wildebeest, voltor, cigonya i cigonya marabou), el Tímid Five (el dvark, el porcí, el llop i la guineu d'orelles de ratpenat), i feu tot el possible amb els cinc impossibles (aardvark, lleopard de muntanya del cap, pangolina, conill de riu i lleó blanc), tot i que no tots es troben al Serengeti!

Totes les unitats de joc es troben en un 4x4 amb un sostre emergent per a la seva visualització i cada hoste té un seient de finestra.

Mostra més
Mostra menys

Balloon Safaris

Safari des del cel!

Elevar-se abans del sol i preparar-se per enlairar-se en un emocionant vol en globus aerostàtic a la llum primerenca de l'alba. S'aixecarà al cel a mesura que el sol surt en un calidoscopi de color. Suraràs en una enorme cistella teixida, fermament unida a un globus de colors, i dirigida per un pilot experimentat sobre les extenses planes o al llarg del camí de vol del riu. Després de l'aterratge, gaudir d'un esmorzar deliciós arbust.

Mostra més
Mostra menys

Bush Meals

Els viatges de visió de joc es poden fer al voltant o més de tres hores al matí i més tard a la tarda, o fins i tot ampliar els dies complets per incloure els àpats a la muntanya com a dinars de pícnic. El dinar de Bush sempre s'embala en els vehicles, ja que mai el que podria trobar-se en el camí.

Aprofitant les instal·lacions públiques, llocs segurs i arbres ombrívols, el dinar és un assumpte relaxat i un bon moment per a l'observació d'aus i l'aprenentatge de la gran migració.

Mostra més
Mostra menys

Birding

Ens encanta l'observació d'aus. Portar els seus prismàtics, llibre d'aus o aplicació d'aus - aquest últim és el millor per a la identificació de trucades d'aus. L'ecosistema Serengeti-Mara té més de 500 espècies d'ocells registrades. L'observació d'aus al Serengeti és bona durant tot l'any. Els boscos, llacs i sabanes d'Àfrica oriental tenen ocells, incloent una suite d'endemismes Serengeti.

Mostra més
Mostra menys

Photographic Safaris

El Serengeti és un ecosistema molt gran i vast. La majoria dels visitants només expereince un petit racó d'aquesta gran reserva. El gran propietari de Camps de Migració, Carel Verhoef, ha explorat pràcticament tots els racons i ha impulsat totes les carreteres, entenent els subtils canvis d'aquest notable ecosistema. És un expert en migracions, coneix llocs secrets i és un fotògraf a si mateix assegurant que et porta al lloc adequat en el moment adequat per a les millors oportunitats de vida silvestre amb la llum correcta. El tret depèn de tu!

Mostra més
Mostra menys

Formulari de consulta

Great Migration Camps

*Camps obligatoris

Nom *
Cognom *
Correu electrònic *
Número de telèfon *
País de residència
Ciutat
Sortida aproximada
Núm. de dies
Comentaris o preguntes