WeTu Analytics

Tlouwana Camp

Double Waterhole View

(2 habitacions)

Les tendes de safari meru de luxe d'estil clàssic, banys i zones d'estar, dutxes exteriors romàntiques. Un llit de mida gran. Les tendes de campanya estan en cobertes de pi elevat amb vista sobre el forat de reg de fauna salvatge.

Mostra més
Mostra menys

Double Valley View

(1 habitació)

Tendes de safari meru de luxe, banys i zones d'estar, sense oblidar les romàntiques dutxes exteriors. Les tendes de campanya estan en cobertes de pi elevat amb un gran llit king size i vistes sobre la reserva de la vall de Lesoma.

Mostra més
Mostra menys

Twin Waterhole View

(2 habitacions)

Habitacions amb llits individuals d'estil clàssic SAFARI, amb tendes de safari meru de luxe, banys privats i zones d'estar. Les tendes de campanya estan en cobertes de pi elevat amb una vista sobre el forat de reg de fauna africana.

Mostra més
Mostra menys

Twin Valley View

(2 habitacions)

El campament està construït en l'estil clàssic SAFARI, amb grans llits individuals, banys en suite i zones d'estar. Les tendes de campanya estan en cobertes de pi elevat situat entre els arbres de la baia d'Acàcia i Jackal amb vistes a la reserva de la vall de Lesoma.

Mostra més
Mostra menys

Family Waterhole View

(2 habitacions)

Un nou enfocament de les tendes de safari de luxe d'estil clàssic SAFARI, banys i zones d'estar, dutxes exteriors romàntiques. Un llit tipus gran dos llits individuals per als nens. Les tendes de campanya estan en cobertes de pi elevat amb vista sobre el forat de reg de fauna salvatge.

Mostra més
Mostra menys

Campsite

(3 habitacions)

Tres instal·lacions privades del càmping tenen cadascun els seus propis banys i cuines generosament espaiades entre si.

Mostra més
Mostra menys

Formulari de consulta

Tlouwana Camp

*Camps obligatoris

Nom *
Cognom *
Correu electrònic *
Número de telèfon *
País de residència
Ciutat
Sortida aproximada
Núm. de dies
Comentaris o preguntes