WeTu Analytics

Ganges Voyager

Signature Suite

Situat a la coberta principal, la Suite Signature és un refugi perfecte amb més de 260 metres quadrats d'espai habitable amb dos llits dobles o un llit de mida gran. La zona d'estar té portes de vidre de terra a sostre. La Suite Signature està decorada amb plantilles indigo a mà, un mural d'un arbre de bodhi i mobles de fusta fina.

Mostra més
Mostra menys

Colonial Suite

El Colonial Suite està situat a la coberta superior i ofereix més de 260 metres quadrats d'espai habitable elegant. Els colors càlids i acollidors de l'habitació, les plantilles pintades a mà, els pintorescs estampats realitzats per artistes que van recórrer el Ganga i les còmodes zones d'estar ofereixen descans i confort durant el viatge. El bany Suite Colonial ofereix dutxes espaioses amb articles de tocador de primera qualitat, barnussos i llençols de bany.

Mostra més
Mostra menys

Heritage Suite

Situat a la proa de la coberta superior, la suite Heritage ofereix 280 metres quadrats amb una vista panoràmica inigualable sobre els paisatges que hi ha al davant. Els clients del Heritage Suite disposen d'un balcó íntim amb portes de vidre del terra al sostre. Equipada amb un exquisit llit amb dosser, catifes perses i seients de luxe, aquesta suite és un refugi perfecte.

Mostra més
Mostra menys

Viceroy Suite

Situat a mig vaixell a la coberta superior, la suite Viceroy ofereix un entorn regne, dissenyat per als viatgers més exigents. La suite Viceroy presenta una decoració índia colonial i ofereix més de 360 metres quadrats d'espai habitable, com ara un llit de dia finament elaborat, catifes perses, estampats de vistes pintoresques al Ganga, parets estenciades a mà i un bany espaiós.

Mostra més
Mostra menys

Maharaja Suite

La suite Maharaja està situada davant de la coberta superior i és la suite més luxosa i espaiosa a bord, que ofereix més de 400 metres quadrats d'espai habitable. Amb només un a bord, aquesta veritablement única suite de les parets de mà, catifes perses, terres de teca de Birmània i estampats colonials de paisatges pintorescs, monuments i vida al llarg del Ganga. Hi ha servei de majordom diari i menjador a l'habitació a petició.

Mostra més
Mostra menys

Formulari de consulta

Ganges Voyager

*Camps obligatoris

Nom *
Cognom *
Correu electrònic *
Número de telèfon *
País de residència
Ciutat
Sortida aproximada
Núm. de dies
Comentaris o preguntes