WeTu Analytics

Elegant Desert Camp

L'elegant Desert Camp (part de la col·lecció Elegant)

L'elegant camp del desert

Paisatge dramàtic, Tranquil·litat i Ànima

Envoltat de les majestuoses muntanyes de Tsaris, planes de grava i inselbergs al desert de Namib i situat a només 45 km de Sesriem, la porta de Sossusvlei és l'Elegant Desert Camp!

Consta de 10 tendes individuals en harmonia amb la natura, aquest petit campament aïllat ofereix al nostre hoste un món de vastes espais, horitzons infinits i altures de muntanya abruptes. La tranquil·litat absoluta i l'extraordinària claredat de la llum fan d'aquesta zona un dels paisatges més convincents d'Àfrica.

Custom build 85 m² tendes de campanya llenç sobre els clients en pura privacitat, amb una coberta de visió exterior, una dutxa interior i exterior, ampli bany i un mini bar proporcionat per l'Elegant Desert Lodge en forma de caixa fresca. La nostra piscina de roca al cim de la muntanya amb una gran terrassa solàrium ofereix les vistes i paisatges més exquisits.

Teniu l'opció de moure el llit per dormir sota les estrelles. I desperta naturalment al paisatge més bonic! El silenci misteriós, la tranquil·litat, la sensació de l'ànima i els paisatges verges fan d'aquest campament especialment únic! El campament està totalment fora de la xarxa amb les seves pròpies fonts d'aigua i d'alimentació.

Mostra més
Mostra menys

Formulari de consulta

Elegant Desert Camp

*Camps obligatoris

Nom *
Cognom *
Correu electrònic *
Número de telèfon *
País de residència
Ciutat
Sortida aproximada
Núm. de dies
Comentaris o preguntes