WeTu Analytics

Elegant Desert Camp

The Elegant Desert Eco Tented Camp

(10 habitacions)

Envoltat de les majestuoses muntanyes de Tsaris, planes de grava i inselbergs al desert de Namib i situat a només 45 km de Sesriem, la porta de Sossusvlei és el Elegant Desert Eco Tented Camp!

Comprèn només 10 tendes individuals en harmonia amb la natura, aquest petit Eco Camp aïllat ofereix al nostre convidat un món de grans espais, horitzons infinits i altures de muntanya abruptes. La tranquil·litat absoluta i l'extraordinària claredat de la llum fan d'aquesta zona un dels paisatges més convincents d'Àfrica.

Custom build 85sqm Canvas Tents sobre els clients en pura privacitat, amb una coberta de visualització exterior, una dutxa interior i exterior, un bany espaiós i un mini bar proporcionat per l'Elegant Desert Lodge en forma de caixa fresca. La nostra piscina de roca al cim de la muntanya amb una gran terrassa solàrium ofereix les vistes i paisatges més exquisits.

Teniu l'opció de moure el llit per dormir sota les estrelles. I desperta naturalment al paisatge més bonic! El silenci dels ulls, la tranquil·litat, la sensació de l'ànima i els paisatges verges fan d'aquest Eco Camp especialment únic! El campament està totalment fora de la xarxa amb les seves pròpies fonts d'aigua i d'alimentació.

Els tocs reflexius a les tendes de campanya i el personal ben entrenat contribuiran a una experiència veritablement memorable a The Elegant Desert Eco Tented Camp.

Mostra més
Mostra menys

Formulari de consulta

Elegant Desert Camp

*Camps obligatoris

Nom *
Cognom *
Correu electrònic *
Número de telèfon *
País de residència
Ciutat
Sortida aproximada
Núm. de dies
Comentaris o preguntes