WeTu Analytics

Sani Top Special (1 night )

Dia 1

Ens reunim a la nostra oficina al Centre de Truita a les 09h00, o bé us podem recollir al vostre B&B o Hotel. El tour surt a les 09h30 i triga aproximadament 2,5 hores per arribar al cim, viatjant aproximadament 16 km fins al Post Fronterer de Sud-àfrica i després 8 km més amunt del Pas de Sani per arribar al Post Fronterer de Lesotho, escalant un gran 2874 metres sobre el nivell del mar! Els nostres guies s'aturen a la respiració tenint llocs de vista al llarg del Sani Pass i els dos llocs fronterers, és a dir, el control fronterer sud-africà i el control fronterer de L Un cop al cim del Pas Sani, gaudim del dinar al pub més alt d'Àfrica: The Sani Mountain Lodge. Després de dinar, el Tour continua 7 km més a Lesotho a Skeering - un poble viu Basotho, on el nostre guia de muntanya experimentat us interessarà amb una xerrada sobre Lesotho i la seva gent - el poble de muntanya resistent Basotho. Cervesa tradicional i pa casolà que s'ofereixen a petició

Després d'aquesta interessant experiència cultural, us conduïm de tornada a la casa de camp i us deixem reservar a Sani Top Chalet en un sopar, allotjament i esmorzar. Reserva al Lodge per a una experiència Pony Trekking o senderisme amb un guia al llarg de l'escarpa i una mica a Lesotho.

Dia 2


Ens trobem a Sani Top Xalet al voltant de les 13h30, dinar (propi cost) i després tornar a baixar el famós Sani Pass per estar de tornada a Underberg al voltant de les 16h30.

Mostra més
Mostra menys

Formulari de consulta

Sani Top Special (1 night )

*Camps obligatoris

Nom *
Cognom *
Correu electrònic *
Número de telèfon *
País de residència
Ciutat
Sortida aproximada
Núm. de dies
Comentaris o preguntes