WeTu Analytics

Wilderness Qorokwe

Destacats

Qorokwe limita amb la reconeguda reserva de caça de Moremi, coneguda per la seva prolífica vida silvestre; els seus productius albiraments d'animals es deuen a la seva barreja de tipus d'hàbitat que es troben entre les seves fronteres occidental i oriental: els canals Santantadibe i Gomoti respectivament.
Espectacularment posicionat campament terrestre alimentat per dos rius permanents convida a aventures de safari durant tot l'any.
Un reducte depredador, espera trobades emocionants amb lleons, guepards, lleopards i altres animals icònics.

Destinació: Wilderness Qorokwe és una de les destinacions més grans de la vida silvestre de Botswana. L'àrea exclusiva cobreix més de 26.180 hectàrees (més de 64,692 acres) i limita amb la Reserva de Joc de Moremi, una zona de rica diversitat. El nom Qorokwe significa 'el lloc on el búfal va trencar a través de l'arbust a l'aigua'. Un nom adequat per a un campament situat entre dos rius permanents, els canals Santantadibe i Gomoti, freqüentats per impressionants ramats de búfals.

Experiència: Sense nom i sense tanques, els clients poden triar entre una meravellosa selecció d'activitats. Des de passejades serens mokoro en canoes tradicionals que exploren els canals, veient elefants bevent a la distància, fins a passejades inoblidables per la natura amb els nostres guies de vida silvestre coneixedors i apassionats. També s'ofereixen moments de surpís i delit, com ara els nostres pícnics d'autor al matoll, i Champagne sundowner s'atura en un safari de navegació.

A la nit, els clients poden aguditzar els seus sentits en les unitats de joc de bombament d'adrenalina, el seguiment de l'acció depredador-presa. A continuació, compartiu una festa de delícies culinàries i històries al voltant d'un foc crepitant.

Finalitat: El campament juga un paper important en l'apoderament de les comunitats locals a través de la creació d'ocupació i altres oportunitats generadores d'ingressos. Amb el seu contracte d'arrendament de concessió comunitària, el personal de Qorokwe s'utilitza en gran part des de la comunitat. El campament funciona amb energia 100% generada per energia solar.

Vida silvestre: El que fa que Qorokwe sigui tan especial és la riquesa dels seus diversos biomes. Des de boscos d'acàcia dispersos —llar de ramats de girafes, zebra i diverses planes de caça— fins a planes inundables verges, on sovint es veuen curiosos lechwe vermells, i bous de búfala incrustats en fang als canals fluvials poc profunds. Els ramats d'elefants són visitants habituals en aquest entorn clàssic del delta de l'Okavango, igual que els icònics depredadors africans: lleons, guepards, lleopards, hiena tacada i gossos salvatges.

Wilderness Qorokwe: El campament és un contrast convincent i cridaner d'estil eco-chic dins d'un entorn clàssic del Delta de l'Okavango. Les seves nou elegants tendes de campanya (inclosa una unitat familiar molt espaiosa amb piscina privada) conviden els clients a moure's fàcilment dels seus interiors moderns als exteriors naturals i airejats.

L'àmplia i elegant zona principal i les tendes de campanya tenen vista sobre una llacuna del Delta per excel·lència, i estan ben ombrejades i posicionades per atrapar la brisa predominant. Passarel·les elevades ofereixen als hostes unes vistes espectaculars del desert i de la fauna salvatge, que es poden veure movent-se lliurement pel campament. Un punt neuràlgic del campament és la piscina infinita, que és el lloc perfecte des d'on gaudir d'una refrescant capbussada mentre es remulla a la vista.

Mostra més
Mostra menys

Formulari de consulta

Wilderness Qorokwe

*Camps obligatoris

Nom *
Cognom *
Correu electrònic *
Número de telèfon *
País de residència
Ciutat
Sortida aproximada
Núm. de dies
Comentaris o preguntes