WeTu Analytics

Wilderness Qorokwe

Standard Twin/Double Tent(s)

(8 habitacions)

El Wilderness Qorokwe és un campament luxós i contemporani en un entorn espectacular i ofereix vuit tendes de dues llits, a més d'una àmplia unitat familiar amb la seva pròpia piscina privada d'immersió. Les cobertes elevades connecten les tendes de campanya a la zona principal, mantenint amb compte les travessies de fauna. Amb més d'un quilòmetre (més de mig quilòmetre) de passarel·les, els clients poden gaudir d'un exercici saludable i escènic dins del campament.

La inspiració del disseny del campament prové del seu entorn natural en aquest extraordinari paisatge de Botswana. El resultat és una rica barreja de materials naturals i colors al llarg. S'utilitzen fustes blanquejades, taques més fosques i accents d'òxid i taronja cremada. Els materials escollits per construir el campament inclouen marcs d'acer amb panells d'infill per aïllar contra la calor i el fred, així com cobertes de lona i fusta. Els sostres detallats de fusta perforats amb llum, imiten l'experiència d'estar sota els arbres al costat de la llacuna, creant una unió visual amb el seu bell entorn.

Mostra més
Mostra menys

Family Accommodation

(1 habitació)

El Qorokwe disposa d'una tenda familiar molt àmplia amb una piscina privada d'immersió i una coberta exterior amb gandules ombrejades, a més d'un saló interior compartit, zona de menjador i llar de foc. El dormitori principal té un bany interior.

Les formes orgàniques i el contrast textural, des de la fusta fins a l'acer i el llenç, aporten calidesa i confort amb un luxe discret.

Mostra més
Mostra menys

Formulari de consulta

Wilderness Qorokwe

*Camps obligatoris

Nom *
Cognom *
Correu electrònic *
Número de telèfon *
País de residència
Ciutat
Sortida aproximada
Núm. de dies
Comentaris o preguntes