WeTu Analytics

Wilderness Qorokwe

Wilderness Qorokwe – Game Drives

La concessió de Qorokwe està definida pel canal Gomoti a l'est, mentre que una gran part d'ella es troba a través del riu Santantadibe a l'oest. La zona de travessia de safari comprèn hàbitats típics del Delta d'Okavango: planes d'inundació de palmeres estacionals, illes boscoses, vies fluvials tranquil·les i zones de bosc sec. Aquesta varietat d'hàbitats, a més del fet que la concessió de Qorokwe té aigua permanent durant tot l'any, permet una diversitat única de fauna i una visualització excepcional de jocs durant totes les estacions. Les concentracions de depredadors més grans poden incloure lleó, lleopard, guepard, hiaena tacada i gos salvatge africà. Mentre que diverses espècies planes es veuen típicament són ramats de girafa, zebra, lechwe vermell i toros de búfala.

Mostra més
Mostra menys

Wilderness Qorokwe – Night Drives

Escanegeu el bushveld durant una unitat nocturna per a mamífers nocturns màgics com civets, genetes, arbushbaby i mussols.

Mostra més
Mostra menys

Wilderness Qorokwe – Guided Nature Walks *

Un safari a peu us ofereix l'oportunitat emocionant de trobar grans jocs a peu, així com observar les coses més petites que us perdeu quan viatgeu en vehicle. Sortiu al desert amb els nostres guies especialitzats i sentiu l'emoció d'estar a l'una amb la natura.

* A petició i estacional (durant la temporada de transició de març a juny, la flora de la zona floreix, donant una àmplia cobertura als depredadors, de manera que les condicions de passeig són desfavorables.

Mostra més
Mostra menys

Wilderness Qorokwe – Mokoro Excursions *

No hi ha millor manera de veure el Delta i la seva fauna que amb mokoro tradicional (canoa dugout).
Suren al llarg d'una via d'aigua cristal·lina mentre busqueu granotes de canya pintades i bells nenúfars.

* Els nivells d'aigua que ho permeten.

Mostra més
Mostra menys

Wilderness Qorokwe – Boating *

Les excursions amb navegació de temporada us permeten explorar les vies fluvials més llunyanes i els canals clars profunds.

* Els nivells d'aigua que ho permeten.

Mostra més
Mostra menys

Wilderness Qorokwe – Birding

El campament en si té vistes a una llacuna que és un imant per a la fauna aviària. O aventura't més lluny per continuar amb una excel·lent visualització d'aus que varia durant tot l'any, depenent dels nivells d'aigua i temporada. Aquests poden incloure àguila falcó africana, hornbill de terra, ocell escarlata, hornbill de bec vermell i goshawk Gabar. Temps per marcar un mentider.

Mostra més
Mostra menys

Wilderness Qorokwe – Further Afield On The Gomoti Plains *

Fes un deliciós pícnic i explora en una excursió d'un dia complet a l'espectacular i productiva zona de les planes de Gomoti, on abunda la fauna.

* En un mínim de dues nits d'estada.

Mostra més
Mostra menys

Formulari de consulta

Wilderness Qorokwe

*Camps obligatoris

Nom *
Cognom *
Correu electrònic *
Número de telèfon *
País de residència
Ciutat
Sortida aproximada
Núm. de dies
Comentaris o preguntes