WeTu Analytics

Victoria Falls Hotel

L'Hotel Victoria Falls, conegut popularment com “la gran vella senyora de les cascades”, està situat al parc nacional de Victoria Falls, patrimoni de la humanitat, i és membre del grup exclusiu Leading Hotels of the World. És un dels tres únics hotels acreditats per IS0 a Zimbabwe.

L'hotel de cinc estrelles d'estil edwardià, construït el 1904, combina l'encant de l'antic amb la comoditat del nou. Situat en exuberants jardins tropicals, amb estanys de lliris, palmeres i arbustos semi-tropicals, proporciona la tranquil·litat i la reclusió que molts hostes busquen. Les famoses cascades Victoria es troben a només deu minuts a peu pel camí privat de l'hotel, i “el fum que trona” o “Mosi-O-Tunya” en el dialecte local, és clarament audible i visible des d'aquest lloc de luxe.

El servei de classe mundial, i l'elecció i la preparació d'aliments i begudes en segon lloc, fan de l'hotel un imant per als visitants internacionals i locals. L'opulent sala Livingstone per menjar i ball, la Jungle Junction amb els seus famosos bufets d'esmorzar i sopar i entreteniment ètnic a les nits, ofereixen varietat i àmplia selecció. La terrassa de Stanley, amb la seva vista clara sobre el pont de Victoria Falls, que connecta Zimbabwe i Zàmbia, és coneguda pels seus còctels i tes de la tarda. La Terrassa ha estat una cita per als aventurers a l'Àfrica des de fa més d'un segle.

L'ambient de l'hotel està impregnat d'aquella història amb totes les suites decorades amb l'estil edwardià amable de l'època colonial de Zimbabwe. Petites reunions executives i menjadors privats s'organitzen fàcilment per a aquells que vulguin combinar una mica de negoci amb molt de plaer, i tot en un ambient aïllat i discret.

Una gran piscina, dues pistes de tennis, una biblioteca, sales de lectura i capella formen part del complex. Els golfistes poden gaudir de 18 forats al camp de campionat de l'hotel germana, Elephant Hills Resort.

Però és l'Hotel Victoria Falls el que segueix sent el principal atractiu per als visitants. Despertar amb el so de “el fum que trona”, veure el sol s'alça sota la boira d'una de les set meravelles naturals del món i l'arc de Sant Martí lunar a la nit, tot gaudint de la història i l'ambient d'una època passada, és més que inoblidable — és únic.

Mostra més
Mostra menys

Formulari de consulta

Victoria Falls Hotel

*Camps obligatoris

Nom *
Cognom *
Correu electrònic *
Número de telèfon *
País de residència
Ciutat
Sortida aproximada
Núm. de dies
Comentaris o preguntes