WeTu Analytics

The Victoria Falls Hotel

L'Hotel Victoria Falls, conegut popularment com “la gran vella dama de les Cataractes”, està situat al Parc Nacional de les Cascades Victòria, patrimoni de la humanitat, i és membre dels exclusius Leading Hotels of the World. És un dels tres hotels acreditats per IS0 a Zimbabwe.

L'hotel de cinc estrelles d'estil eduardià, construït el 1904, combina l'encant de l'antic amb la comoditat del nou. Situat en exuberants jardins tropicals amb estanys de lliris, palmeres i arbustos semi-tropicals, proporciona la tranquil·litat i la reclusió que molts hostes busquen. Les famoses Cascades Victòria són a només deu minuts a peu i “el fum que trona” o “Mosi-O-Tunya” en el dialecte local, és clarament audible i visible des d'aquest luxós lloc de referència.

El servei de classe mundial, i l'elecció i preparació d'aliments i begudes en segon lloc, fan de l'hotel un imant per a visitants internacionals i locals per igual. L'opulenta sala Livingstone per menjar bé i ballar, la Jungle Junction amb els seus famosos bufets d'esmorzar i sopar i entreteniment ètnic a la nit, ofereixen varietat i àmplia selecció. Stanley's Terrace, amb una vista clara del pont de les Cascades Victòria, que connecta Zimbabwe i Zàmbia, és coneguda pels seus còctels i tes de la tarda. La Terrassa ha estat un lloc de lloguer per als aventurers a l'Àfrica des de fa més d'un segle.

L'ambient de l'hotel està ple d'aquesta història amb totes les suites decorades amb l'agradable estil eduardià de l'època colonial de Zimbabwe. Petites reunions executives i menjadors privats s'organitzen fàcilment per a aquells que vulguin combinar una mica de negocis amb molt de plaer, i tot en un entorn aïllat i discret.

Una gran piscina, un luxós saló i una capella formen part del complex. Els golfistes poden gaudir de 18 forats al camp del campionat de l'hotel germà proper, Elephant Hills Resort.

Però és el Victoria Falls Hotel el que segueix sent el principal atractiu per als visitants. Despertar-se al so de “el fum que trona”, veure sortir el sol sota la boira d'una de les set meravelles naturals del món i l'arc de Sant Martí lunar a la nit, tot impregnant-se de la història i l'ambient d'una època passada, és més que inoblidable, és únic.

Mostra més
Mostra menys

Formulari de consulta

The Victoria Falls Hotel

*Camps obligatoris

Nom *
Cognom *
Correu electrònic *
Número de telèfon *
País de residència
Ciutat
Sortida aproximada
Núm. de dies
Comentaris o preguntes