WeTu Analytics

The Victoria Falls Hotel

Classic Rooms

(30 habitacions)

Agraïdes amb grisos, colors negres i mobles de fusta fina que proporcionen un acabat elegant i confortable. Els 30 dormitoris estan disponibles amb llits convertibles. Totes les habitacions tenen bany només amb dutxa i estan equipades amb instal·lacions per preparar te i cafè. Alguns dormitoris són inter-líders i són eminentment adequats per a famílies. Hi ha una habitació component disponible que dóna 3 habitacions clàssiques sota una sola clau.

Mostra més
Mostra menys

Stables Signature Wing Room

(44 habitacions)

Aquestes 44 habitacions de luxe estan situades a l'independent Stables Signature Wing, amb vista sobre les gespes frontals o el pati exuberant. Aquestes habitacions estan decorades amb un estil modern amb una sensació passada. Els banys incorporen serveis de luxe de classe mundial, banyera victoriana amb grans dutxes separades i serveis de luxe Charlotte Rhys. Ideal per a famílies que viatgen juntes.

Mostra més
Mostra menys

Premium Room

(11 habitacions)

Les nostres habitacions Premium ofereixen als clients exigents luxe i elegància moderns, amb zones de saló dedicades situades en diverses ubicacions de l'Hotel amb vistes als frondosos jardins o a la impressionant gola de Batoka del riu Zambezi. Disposen de llits extragran convertibles, TV IP, Mini bar i caixa forta privada.

Mostra més
Mostra menys

Deluxe Suite

(4 habitacions)

Les nostres dues Suites Deluxe han estat reformades per oferir als clients exigents luxe i elegància moderns, amb vistes als exuberants jardins o a la impressionant gola de Batoka del riu Zambezi. Disposen de llit extragran amb dosser, cofre, TV per satèl·lit, Mini bar i Caixa forta privada.

Ofereix habitacions i banys espaiosos amb una vista inigualable sobre l'esprai de les Falls o la gola de Batoka del riu Zambezi. Tots els llits són de grandària king i convertibles. L'habitació disposa de TV IP, mini bar i caixa forta privada. Accés complet al Saló Premium.

Mostra més
Mostra menys

Executive Suite

(3 habitacions)

Vell i nou món es reuneixen a les habitacions de categoria amb una opció entre la influència victoriana o eduardiana. Cada suite té la seva pròpia identitat a triar entre Songwe, Baines Jubilee Executive Suites al Grand South i North Hammerhead Wings són perfectes per a viatgers de negocis o clients exigents que gaudeixen d'un entorn luxós i espaiós. Suite pagant clients té accés complet a totes les instal·lacions i comoditats de The Victoria Falls Hotel. Les suites tenen una vista espectacular sobre la famosa gola de Batoka, el pont de les cascades Victòria que abasta el riu Zambezi que uneix Zimbabwe i Zàmbia i els jardins perfectament cuidats. Dormitoris separats i saló privat amb opulents banys distintius.

Mostra més
Mostra menys

Batoka Suite

(1 habitació)

La gran suite de la secció principal de l'hotel està moblada en estil tradicional eduardià amb una sensació “Fora d'Àfrica”. La suite té una vista espectacular sobre el famós congost de Batoka i el pont de les Cascades Victòria que abasta Zimbabwe i Zàmbia.

Aquesta suite elegant té una decoració rural i un espai generós on relaxar-se o entretenir-se i està decorada amb bon gust amb teixits suaus i colors càlids en sintonia amb el clima i la bellesa diversa de Zimbabwe.

Mostra més
Mostra menys

Presidential Suite

(1 habitació)

La nostra Suite Presidencial ofereix espai i luxe en estil, ubicació i grandesa, és ideal per a viatgers de negocis que vulguin aprendre i relaxar-se o exigents fabricants de vacances en estades prolongades. Afectuosament anomenat “Suite Livingstone”, compta amb un acabat de parets amb panells opulents i esquemes de colors relaxants. Cadascun dels tres dormitoris tenen la seva pròpia decoració única i el bany principal incorpora dutxes separades dobles i una banyera. Espectacular vista sobre els jardins des del balcó privat.

Mostra més
Mostra menys

Formulari de consulta

The Victoria Falls Hotel

*Camps obligatoris

Nom *
Cognom *
Correu electrònic *
Número de telèfon *
País de residència
Ciutat
Sortida aproximada
Núm. de dies
Comentaris o preguntes