WeTu Analytics

The Victoria Falls Hotel

Livingstone Room

Gaudiu del sopar i del ball a l'elegant Edwardian Livingstone Room, amb menús clàssics a la carta i taules d'hote. Mentre que la sala Livingstone reflecteix l'estil de grandesa i opulència de l'antic hotel, el codi de vestimenta ha estat relaxat per a la comoditat de l'hoste. Hi ha una gran selecció de vins i licors disponibles. Capacitat màxima de 120 pax

Mostra més
Mostra menys

Jungle Junction

Menjar a la Jungle Junction ofereix una experiència inoblidable amb una fusió de sabors africans. L'entreteniment dels grups ètnics és un epítom de l'esperit africà. Jungle Junction és el lloc ideal per a grups d'incentius. La Jungle Junction té una capacitat màxima de 140 persones.

Mostra més
Mostra menys

Stanley’s Terrace

Stanleys Terrace és una visita obligada per a menjars lleugers durant tot el dia. Cada tarda se serveix te tradicional i té una vista espectacular sobre el pont de les cascades Victòria i el propi Victoria Falls. Stanleys Terrace és el lloc ideal per prendre el sol i ofereix un menú de taula amb menú a la carta a partir de les 1100hrs. Stanleys Terrace té una capacitat màxima de 100 pax.

Mostra més
Mostra menys

Formulari de consulta

The Victoria Falls Hotel

*Camps obligatoris

Nom *
Cognom *
Correu electrònic *
Número de telèfon *
País de residència
Ciutat
Sortida aproximada
Núm. de dies
Comentaris o preguntes