WeTu Analytics

Around The Basin Bike Tours

Arrow River Trail - Half Day Bike Tour

La vostra aventura de quatre hores recolzada en bicicleta de Queenstown Trails comença a 9am o 1pm amb un trasllat escènic des del vostre allotjament Queenstown fins a l'històric poble miner d'or d'Arrowtown. Des d'aquí seguireu el bonic camí del riu Fletxa fins a on es troba amb el riu Karawau. Passejareu a través de 2 ponts penjants espectaculars i després unireu a la ruta original dels miners que creua el famós pont penjant de Kawarau, casa del primer salt de Bungy del món. Acabaràs el teu viatge amb un tast de vins relaxat i gratuït a la vall de Gibbston, abans de ser lliurat de tornada a Queenstown.

A l'inici de la vostra aventura es donen indicacions detallades, un mapa i consells de ruta, juntament amb el suport del conductor i del vehicle en punts designats al llarg del vostre recorregut per aquest sender off-road de 15 km.

Si us sembla que les cames poden lluitar en aquest viatge de mig dia, actualitzeu-vos a una de les nostres bicicletes elèctriques premium. Només has de triar aquesta opció en finalitzar la teva reserva.

Mostra més
Mostra menys

Ultimate Ride - the best of the Queenstown Trail

Començant amb una recollida de 9 am des del seu allotjament Queenstown, li lliurarem a Queenstown Bay, aquí se li donen instruccions exhaustives, un mapa i consells de ruta abans de començar en el seu viatge seguint la riba del llac Wakatipu fins al Frankton Marina. Després d'una parada de te del matí a l'històric Boatshed Cafe, us conduïm al cor de la conca de Wakatipu per muntar més pintoresc. Pausa per a un dinar de pícnic a la històrica Arrowtown, després va sortir en bicicleta al llarg dels bells rius Fletxa i Kawarau fins al pont penjant històric de Kawarau - llar del famós Kawarau Bungy. Acabeu amb un curt passeig per la vall de Gibbston i gaudiu d'un tast de vins relaxant abans de transportar-vos al vostre allotjament Queenstown. Trasllat arriba de nou a Queenstown a les 17h (aprox).

Aquest viatge es pot atendre a qualsevol nivell de genet i està ben recolzat en el camí. Les distàncies es poden adaptar a les vostres necessitats amb el suport del vehicle en els punts designats al llarg del sender que us permetrà enganxar un passeig si cal. Això assegura que veuràs el millor dels senders!

La distància aproximada de bicicleta és de 30 kms - tot fora de la carretera.

Actualització de bicicletes elèctriques Disponible - Gran opció per equilibrar els pilots de diferents habilitats!

Si us sembla que les cames poden lluitar per completar la nostra excursió d'un dia complet -o simplement voleu veure-, podeu actualitzar-vos a una de les nostres bicicletes elèctriques premium.

Una e-bike pot marcar la diferència, permetent a tots els pilots maximitzar la seva experiència de conducció, veure més, anar més enllà i conquerir el Queenstown Trail.

Mostra més
Mostra menys

Bike The Wineries - Full Day Self-Guided Tour

Aquest tour autoguiat de dia complet comença amb un trasllat escènic des del centre de Queenstown fins a l'històric poble miner d'or d'Arrowtown. Un cop muntat a la teva bicicleta de muntanya tindràs un ampli briefing, que cobreix la navegació per camins, la seguretat en bicicleta i el més important; informació del celler. Després d'això, podeu optar per gaudir d'un dels molts cafès fantàstics i explorar Arrowtown o simplement entrar directament al vostre passeig escènic al llarg de la bella ruta del riu Arrow.

El camí del riu Fletxa us portarà aigües avall fins al riu Kawarau i cap endavant fins al pont penjant de Kawarau, llar del famós salt de Bungy.

Des de Bungy en bicicleta al seu temps lliure al llarg de la pista del riu Gibbston utilitzant el nostre mapa informatiu celler amb ofertes exclusives per visitar com molts dels 8+ cellers vinculats al llarg d'aquest itinerari de 8 km de fàcil equitació. Gaudeix d'un dinar relaxat en ruta o pícnic en un dels nombrosos cellers.

Us recollirem de Gibbston Tavern (o un altre punt preestablert a la vall) per al vostre trasllat de vehicle relaxant de tornada a Queenstown. La distància total de ciclisme és d'aproximadament 21 kms.

Si us sembla que les cames poden lluitar per completar la nostra visita al celler de dia complet, no hi ha cap problema, podeu actualitzar-vos a una de les nostres bicicletes elèctriques premium.

Mostra més
Mostra menys

Formulari de consulta

Around The Basin Bike Tours

*Camps obligatoris

Nom *
Cognom *
Correu electrònic *
Número de telèfon *
País de residència
Ciutat
Sortida aproximada
Núm. de dies
Comentaris o preguntes