WeTu Analytics

andBeyond Kirkman's Kamp

Game Drives (Included)

Establiu-vos en un vehicle de safari 4x4 obert en companyia d'un equip de guardaboscs i rastrejadors, que intentarà fer un seguiment dels vostres animals preferits. El Sabi Sand Game Reserve és ben conegut pels seus albiraments de lleopard i és possible que es trobi un d'aquests gats esquius descansant després d'una reeixida caça nocturna. Vostè s'aturarà per prendre un refrigeri en un lloc escènic durant la seva conducció.

Els guies de AndBeyond amb formació professional us preguntaran sobre la vostra fauna preferida i faran tot el possible per assegurar-vos que es compleixin les vostres preferències, ja sigui rastrejant una espècie determinada o passant més temps gaudint de cada observació i coneixent els hàbits dels animals. També us explicaran la vegetació de la comarca i us explicaran el comportament dels animals que us trobeu. En alguns casos, els guies podran identificar animals individuals i informar-se sobre la seva història i hàbits.

Mostra més
Mostra menys

Interpretive Nature Walks and Big Game Viewing Walk (Included)

Acompanyat pel seu guardabosc, gaudir d'un passeig de natura interpretativa, al voltant de la casa de camp, on aprendre més sobre les complexitats de l'arbust africà, des de descobrir la flora fascinant i la lectura de pistes d'animals amb el seu guia per conèixer la fauna més petita de prop. Experimenta l'emoció de rastrejar animals a peu, acompanyats per un especialista armat i un equip de rastrejador. Participa tot el teu sentit mentre descobreixes un món on cada so, aroma i fulla doblegada d'herba té un significat.

Mostra més
Mostra menys

Private Vehicle (Additional cost)

Amb un guardabosques i rastrejador dedicat, així com un vehicle privat de conducció de jocs, els clients tenen el luxe de fer la seva pròpia experiència de safari; triar els seus propis temps de conducció de joc i passar tant de temps com vulguin en albiraments.

Mostra més
Mostra menys

WILDchild programme

El programa WildChild de AndBeyond, dissenyat especialment per als nens que visiten les nostres cases de safari i campaments a l'Àfrica, està ple d'activitats interactives i divertides que ofereixen oportunitats per aprendre i descobrir noves experiències i cultures. Profundament arrelat en l'amor per l'arbust africà, no només crea una sèrie de moments inoblidables per a tota la família, sinó que forja forts vincles entre els nostres joves convidats, el nostre planeta i la seva gent.

Mostra més
Mostra menys

Healing Earth Massages (Additional cost)

&Més enllà s'ha associat amb la curació de la Terra, un líder natural, respectuós del medi ambient

i holístic spa & empresa de cura de la pell, per produir una autèntica africana

experiència spa per a la ment, el cos i l'ànima. Terapèutic en el seu enfocament,

La curació de la Terra només utilitza ingredients naturals i olis essencials. El

exuberants productes de spa i tractaments calmants s'inspiren en la saviesa de

Els curanderos tradicionals d'Àfrica i celebren el vibrant patrimoni del nostre continent,

comunitats i vida vegetal.

Mostra més
Mostra menys

Formulari de consulta

andBeyond Kirkman's Kamp

*Camps obligatoris

Nom *
Cognom *
Correu electrònic *
Número de telèfon *
País de residència
Ciutat
Sortida aproximada
Núm. de dies
Comentaris o preguntes