WeTu Analytics

Maun Lodge

El Maun Lodge està situat a la porta del delta d'Okavango, a la vora del riu Thamalakane, a només 2,5 km del centre de la ciutat de Maun i a 4 km de l'aeroport. Es tracta d'un hotel de 140 habitacions que ofereix diferents estils d'allotjament que s'adapten tant a turistes internacionals, locals i persones que visiten Maun per negocis. Amb diverses opcions de restauració i instal·lacions per a conferències en oferta, que pot acollir fins a 500 delegats, que és un dels més grans de Ngamiland. Maun Lodge té com a objectiu complir amb els millors estàndards i s'ha convertit ràpidament en una primera opció per al mercat divers. Maun Lodge s'ha convertit en la seva porta d'entrada al Delta d'Okavango.

Maun Lodge atén a les necessitats individuals, oferint cinc estils diferents d'allotjament en hotels, que inclouen les nostres habitacions River Front que compten amb les nostres dues habitacions presidencials, suites executives, habitacions estàndard i els nostres xalets. Totes les nostres habitacions estan moblades còmodament, i disposem d'una àmplia gamma de canals de televisió per satèl·lit. Totes les habitacions disposen d'aire condicionat, instal·lacions per preparar te i cafè, WIFI i bany privat.

THE BOMA & RIVERVIEW BAR Situat sota un sostre de palla, The Boma ofereix la combinació perfecta de menjador interior i exterior. La carta té alguna cosa per a tothom, des de plats locals fins a aperitius lleugers i plats internacionals. També estem especialitzats en Bufets i Carveries, que forma part de la nostra oferta única. El Riverview Bar també és un lloc ideal per relaxar-se després d'un dia de viatge, de negocis o de turisme. Amb una vista magnífica sobre el riu Thamalakane, podreu relaxar-vos i gaudir d'una beguda refrescant. La música en directe també és proporcionada regularment pel nostre músic local, donant a The Boma un ambient relaxant i refrescant.

Mostra més
Mostra menys

Formulari de consulta

Maun Lodge

*Camps obligatoris

Nom *
Cognom *
Correu electrònic *
Número de telèfon *
País de residència
Ciutat
Sortida aproximada
Núm. de dies
Comentaris o preguntes